Aká je moja power farba?...

Tuesday, July 07, 2020

Ahojte kamoši. Chystáme sa na víkend s kamošmi, kým toto pôjde von, tak už bude po všetkom, ale verím, že budem tak príjemne unavená, lebo veď viete, že na dovči s deťmi si neoddýchnete. Teda ak to náhodou zvládate, tak poprosím tajný recept. Ideme iba na 3 noci, ale tešíme sa ako na mesačnú dovolenku pri mori. Detiská sa každý deň pýtajú kedy už bude zajtra. Tak zajtra sa už konečne dočkajú. Dnes to bude o mojej silnej farbe. Je to farba, ktorú milujem na perách, šatách aj nechtoch. 


Červená je pre dračice

Viete ako je to na materskej. Zvyčajne trávite čas v teplákoch, legínach či inom domácom oblečení. Ja si teda najmä v lete rada obliekam krátke šaty. Nedávno som vravela, že už nenosím krátke sukne, ale pri šatách mám výnimku. Nosím pod ne totiž šortky, aby som sa mohla na detskom ihrisku pohodlne starať o trpaslíkov, sadnúť si kam chcem a neprekvapí ma ani beťár vietor. Nuž a teraz konečne k pointe. Keďže sa nemám kam parádiť, tak som si za tie roky našla spôsob ako z obyčajného looku na ihro spraviť taký ten, v ktorom by som pokojne išla aj s babami do mesta. Chápete. Alebo napríklad na brunch s manželom. Proste sa v červenj cítim ako ihrisková dračica. A to občas potrebuje každá mamka. A keď si teda nedám tieto šaty, tak mi k pocitu kráľovnej pomáha červený rúž. Nijak zvlášť sa totiž nemaľujem a s rúžom vyzerám hneď o kúsok viac k svetu. 



Tričkové šaty 

Tieto šaty mám zo Zary už zopár rokov. Kúpila som ich v zľave a určite ich budem mať až kým sa nerozpadnú na cucky. Vlastne ani neviem prečo ste ich tu ešte nevideli. Tak či onak na leto sú tričkové šaty skvelé. Ja osobne nemám rada na prechádzke odhalené ramená, lebo sa radi spália, nie som ani typ na odhalené prsia, vždy som ukazovala viac nohy. Svoje nohy mám skrátka rada, aj keď nie sú dokonalé. Verte mi, že o tom viem. Nedávno som si kúpila ešte jedny kockované červené cez insta bazár od náušnicovej kráľovnej Katky a tieto dvoje šaty sú moja letná domáca uniforma. Keď ich chcete povzniesť na vyšší level, stačí pridať šatku do vlasov a vysoké sandálky. Moju som uchmatla v sekáči a nosím ju v lete pomerne často. Teda asi chápete, že si ju nedávam, keď som celý deň s deťmi doma. Čo sa topánok týka, tak ja som stavila na krásne letné šľapky od slovenskej značky Ravenala design. Okrem sandálok majú v ponuke aj veľmi pekné kimoná a látkové tašky. Keď si kliknete na môj článok z roadtripu minulé leto, tak si môžete pozrieť aj jednu z ich tašiek. Och a dnešná látková taška Krása zachráni svet je z krásneho shop-upu KID, kde si môžete kúpiť kopu slovenskej módy pre trpaslíkov, požičala som si ju od Rogue Minimal, lebo mi v nej poslala bundu milá moja. Diky drahá. Vrátim neboj.

Tak mi prezraďte aká je vaša POWER FARBA milé moje?






You Might Also Like

0 komentárov