Back to school...

Wednesday, September 07, 2016


Hi all! Everybody is preparing posts with the Back to school theme, well this is not my thing obviously, but I want to give you guys the opportunity to win one of these backpacks and it is up to you whether you will wear it to school, work or for a trip. For me it has become an everyday piece. I have all necessities for my baby there, and when leavinghome, just grab one of them and we are ready to go. 


To participate in the Giveaway - be a fan of Romilikes fanpage, share the FB post and write a comment which color you so desire (black or leopard print). I will announce 2 lucky winners next Wednesday. 
Best of luck!

Ahojky! Všetci pripravuj[ príspevky na tému Späť do školy, toto sa ma očividne netýka, ale rada by som vám dala možnosť vyhrať jeden z týchto batohov a je len na vás, či ho budete nosiť do školy, práce alebo na výlet. Pre mňa sa stal každodenným kúskom. Mám v nich všetky potrebné veci pre svoje bejbo, a keď odchádzame z domu, tak len chytím jeden z nich a môžeme vyraziť.

Pre účasť v Giveaway - buďte fanúšikom Romilikes fanpage-u, zdieľajte súťažný FB post a do komentu napíšte, po ktorej farbe túžite (čierna alebo leopardia potlač). 2 šťastných výhercov vyhlásim budúcu stredu. 
Veľa šťastia!

Flats - Mango // Backpack - New Yorker // Dress - Látková výmena // Hat - Koton

You Might Also Like

0 komentárov