Mom's closet...

Wednesday, March 01, 2017

Hi all! Today is my 31st Birthday. It is a little reminder for my family because they have some troubles remembering this date. LOL. True story. I was never ever scared of getting older, I was always looking forward to each B-Day, preparing parties for all my friends, nowadays I am perfectly ok if my mom calls, my husband brings me flowers and few closest friends send me their wishes on Facebook. I do not wish much for this B-day, just to be healthy and happy and never grow up completely. The first one is tough though the 2nd one is manageable with a little help of my family and friends and of course a positive mind set. The 3rd is my biggest dream.

Anyway this post should be about me still feeling as a little girl when playing around in my mom's closet. Why is that?
Because I can still find hundreds of different outfits and looks there that make me want to try all of them. I propably should not write how old is my mom, but you already know how old I am so you can guess.
The whole look is from her closet and I am only wearing my accessories such as boots, stockings and sunnies.  

Are you still shopping at your mom?

Ahojte všetci! Dnes mám 31. narodeniny. Je to malá pripomienka pre moju rodinu, pretože občas majú problém zapamätať si tento dátum. LOL. Pravdivý príbeh. Nikdy som nemala strach zo starnutia, vždy som sa tešila na každé narodeniny, na prípravu párty pre všetkých kamošov, teraz som úplne spokojná, ak mi mamka zavolá, môj manžel mi prinesie kvety a zopár najbližších priateľov mi pošle prianie na Facebooku. Tento rok si toho neželám moc, iba zdravie, šťastie a nikdy nedospieť. To prvé asi neovplyvním, ale to druhé je zvládnuteľné s malou pomocou mojej rodiny a priateľov a samozrejme s pozitívnym myslením. Tretie želanie je môj veľký sen.

Každopádne tento príspevok mal byť o tom, že pri hrabaní sa v maminom šatníku sa stále cítim ako malé dievčatko. Prečo je to tak? 
Pretože tam ešte stále môžem nájsť stovky rôznych kúskov oblečenia a outfitov a brala by som ich všetky. Pravdepodobne by som nemala písať koľko rokov má moja mamka, ale už viete koľko mám ja, takže si môžete tipnúť. Celý look je z jej šatníka,  ja mám na sebe iba svoje doplnky ako sú topánky, pančuchy a okuliare.

Aj vy stále nakupujete u mamky?

Shop my look:
Skirt - SheIn (Sold out)
Jacket - Bershka (Similar here)
Scarf - (Similar here)
Bag - Stradivarius (Sold out)
Shoes - CCC (Sold out)
Cap - Sports Direct (Similar here)
Sunnies - Zaful (Buy here)

You Might Also Like

0 komentárov