All about Chuck's...

Wednesday, March 22, 2017

Happy Wednesday folks! You know that I am rather a sporty person than elegant. Therefore casual looks are what I am looking for most of my days. There is no surprise that I do have more sneakers and flats in my closet than highheels and pumps, but be sure that you can find few of those as well. (Actually I am planning new one with heels.) I have realised lately that we really are a Chuck's family. As soon as you open door to our flat you will find 2 pairs of clasic white in the hall. (Even though white is no longer the color - I would say greyish is more suitable) And if you take a look into Zac's stroller, you will find 3rd pair of tiny blue Chuck's there. My hubby brought another 2 pairs for himself and Zachary from US and I bought this lovely gold for myself as a B-Day gift. 

Are you curious why do I find them so cool? Here is my answer.

Well, I do have fallen arches and have to wear custom made arch supportes and guess what? There are not many shoes where I can fit them comfortably. And of course classic white all star looks great with everything and my new gold version is just adorable.
For a perfect casual look just wear them with your favorite jeans, bomber jacket and blouse or a basic Tee. I chose this striped baby doll blouse and was ready to go to Stará Tržnica to Farmer's market with two of my boys.

P.S.: I like my Chuck's dirty, cause all those stains and dirt is telling a story of my life. 

Šťastní stredu kamoši! Viete, že som skôr športový typ ako elegantný. Preto je ležérny vzhľad to, po čom siaham väčšinu mojich dní. Nie je žiadnym prekvapením, že mám doma viac tenisiek a nízkych topánok, než lodičiek a vysokých topánok, ale buďte istí, že aj tie u mňa môžete nájsť. (Vlastne mám v pláne nový post práve s podpätkami.) Nedávno som si uvedomila, že sme naozaj Chuckova rodina. Akonáhle otvoríte dvere do nášho bytu nájdete 2 páry klasickým bielych v hale. (Aj keď biela už nie je ich farba - šedivá by ich vernejšie popísala), a ak sa pozriete do Zakyho kočíka, nájdete tam 3. pár drobných  modrých Chucksov. Môj manžel totiž priniesol ďalšie 2 páry pre seba a Zacharyho z USA a ja som si kúpila tieto krásne zlaté pre seba ako B-Day narodeninový darček. 

Ste zvedaví prečo sa mi zdajú také úžasné? Tu je moja odpoveď. 
Nie je žiadnym tajomstvom, že mám padnutú klembu a musí nosiť na mieru vyrobené vložky do topánok a hádajte čo? Nie je veľa topánok, kde ich pohodlne napchám. A samozrejme klasické biele all star vyzerajú skvele so všetkým a moja nová zlatá verzia je jednoducho rozkošná. 
Pre dokonalý ležérny vzhľad ich jednoducho skombinujte s vašimi obľúbenými džínsami, bundou a blúzkou či obyčajným tričkom. Ja som si vybrala túto pruhovanú blúzku a bola som pripravená ísť do Starej tržnice na farmársky trh s dvoma z mojich chlapcov. 

 P.S.: Mám rada svoje Chucksy špinavé, pretože všetky tie fľaky a špina rozprávajú príbeh môjho života.
Shop my look:
Baby doll blouse - SheIn (Buy here)
Bomber jacket - SheIn (Buy here)
Jeans - Mango (Similar)
Bag - Mango (Similar)
Gold Chuck Taylor All Star - Spartoo.sk (Buy here

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Super Romi toto sa mi veľmi páči 👍 Tenisky sú parádne a na tu blúzku som tiež kukala 😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem Viki, veď ma poznáš..Ja mám rada všetko, čo má voľný strih, pohodlnosť nadovšetko😘😘

      Delete
  2. Jeeej, tie sú krásne! Ja by som si ich asi nedala na seba - z akéhosi dôvodu sa skôr bojím výrazných topánok - ale na tebe sú super. Najmä jednoduchý outfit vedia krásne oživiť!

    n a s k l e e

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odpadnem Petush, tak práve teba by som tipla, že máš rada vyrazné boty a úlety akéhokoľvek druhu..to je sranda 😂😉

      Delete