#6 WISHLIST - Happy Mother's Day...

Thursday, April 27, 2017

Hi folks! This is to remind you that the MOTHER's DAY is really close and you should tell your mom how happy you are to have the world BEST mom ever. I know that 99% of us think the same. It does not matter if you give her a bunch of flowers or bake her favorite cake or just call her to let her know that you really care and that she is the most IMPORTANT person in your life. I bet she will be glad to hear your voice. But in case you would like to give her a little something as well, below are few of my tips. Because bag is ALWAYS a good idea.

#1 is a lovely pink crossbody bag and if you find this bag faintly familiar, well it is most likely 
because it has been inspired by Chloé designer bags.

#2 is a small red crossbody that goes well with a rebel soul, so if your mom loves to wear leather and biker boots, make sure to order this one for her.

#3 is my favorite and I am pretty sure my mom will LOVE to have it in her wardrobe, not only 
she loves backpacks, but the Chloé inspiration is pretty obvious here.

P.S.: In case you are in love with any of the cute dresses that complete my collage, take a look at dresses section for sure.

Ahojte kamoši! Rada by som vám pripomenula, že DEŇ MATIEK sa nezadržateľne blíži a mali by ste svojej mamine povedať akí ste šťastní, že máte tú NAJ mamu na svete. Viem, že 99% z nás si myslí to isté. Nezáleží na tom, či jej dáte kyticu kvetov alebo napečiete jej obľúbený koláč alebo jej len zavoláte, aby vedela ako veľmi vám na nej záleží, a že je najdôležitejšou osobou vo vašom živote. Stavím sa, že bude rada len preto, že vás počuje. Ale v prípade, že by ste jej chceli dať aj niečo iné, tak nižšie je zopár mojich tipov. Pretože kabelka je VŽDY dobrý nápad. 


# 1 je krásna ružová crossbody kabelka a ak zistíte, že táto kabelka je vám povedomá, tak je to s najväčšou pravdepodobnosťou preto, že bola inšpirovaná dizajnovými taškami Chloé. 

# 2 je malá červená kabelka, ktorá sa perfektne hodí k rebelskej povahe, takže ak má vaša mama rada kožené veci a biker topánky, tak jej ju určite objednajte. 

# 3 je môj favorit a som si celkom istá, že mojej mame sa bude páčiť najviac a určite by ju mala rada v šatníku, pretože miluje batohy a po druhé inšpirácia Chloé je tu celkom zrejmá. 

P.S .: V prípade, že ste sa zamilovali do niektorých z rozkošných šiat v mojej koláži, tak klikajte tu.

You Might Also Like

0 komentárov