Your dog does not do this for sure...

Wednesday, October 04, 2017

Hi all! Any idea what will happen to a dog that eats a paper cup from a muffin? There is a movie playing in my head, that I will tell him wisely to let it go and he smiles at me and he does let it go. However reality tends to be from a different movie. I am actually trying hard to get it out of his closed jaw and as I am pulling it out, he eats the whole lot. I end up with 3 tiny pieces and the only positive part in this story is that the muffin cup was baked.

Well, I did something right, cause the blond hair explains a lot and while trying to tell you this amazing story, you can blame my hair color. But the DOG  is for sure mine, he just loves all the sweet stuff, no matter what it is (cakes, muffins and especially croissants). As soon as he smells the sweetness of the croissant he gets super excited.

This was the main point I wanted to share with you, oh and also the fact that we INVENTIVE bloggers are creating post anywhere while raining - under bridges and also under staging. Sometimes we have to back up for the locals but on the other hand it looks good with this type of styling, right? Btw I felt in love with this long bomber jacket, so if you see me wearing it, which would not be a problem as I am wearing it constantly now, make sure to smile at me. I am blond after all and blond girls need to see all those lovely smiles often.

So take care and feel free to share this blog among your friends because I am really bad with this SEO stuff and without it my blog would be just for me and occasionally for my mom. LOL.

P.S.: Do not call animal patrol on me, our dog is in good hands unless those hands belong to our baby boy.
P.S.2: This blog will celebrate 3rd Birthday soon, it is getting old faster than I do, so there will be a Birthday Giveaway for sure. I have huge plans folks.

Čo sa stane psovi, keď zožerie papierový košíček z mufinu? V hlave mi ide ako mu slušne poviem, aby ho pustil, on sa na mňa šibalsky usmeje a pustí ho. Realita priatelia je ale úplne iná vec. V skutočnosti mu ho deriem cez zavretú papuľu s nacerenými zubami a ako ho tak driapem von, on si víťazoslávne zožerie väčšiu časť. Skončím s tromi mini kúskami a utešujem sa myšlienkou, že bol už aspoň upečený. 

Nuž asi som spravila dobre, že som si nechala tie vlasy trošku odfarbiť, teraz sa už ľudia nebudú nad takýmito storkami pozastavovať. Náš PES zrejme bude po mne a za sladkým (rozumej koláče, mufiny a obzvlášť maslové croissanty) sa proste ide udupať. Nepozná brata, keď sa vôňa croissantu dostane k jeho vycibrenému ňufáku.

Len toľko som dnes chcela a potom ešte, že aha, keď prší, tak mi VYNALIEZAVÍ blogeri fotíme pod lešením a pod mostami. Občas musíme ustúpiť podguráženým pôvodným obyvateľom týchto miest, ale inak je to paráda a k dnešnému looku sa takéto miesta aj hodia, nie? Bájdvej do tejto dlhej bombery som sa zamilovala, tak keď ma v nej uvidíte, čo nie je problém, pretože ju so sebou ťahám všade, tak sa na mňa pokojne usmejte. Veď som koniec koncov polovičná blondínka a na nás sa treba usmievať často.

Majte sa krásne, pokojne tento blog šírte ďalej medzi kamošov a tak, lebo ja fakt neviem ako na to SEO a bez toho sa tento blog nikam nedostane, tak nech je nás priatelia pod slnkom viac. Hahaha.

P.S.: Nevolajte na mňa slobodu psov myslím zvierat. On sa má inak ako v bavlnke, keď ho práve naše dieťa nebije.
P.S.2: Zase sa blížia narodky blogu, mám pocit, že starne rýchlejšie ako ja, tak bude aj Bŕsdej Givka. Môžete sa tešiť, mám veľké plány. :)

Shop my look:
Boots - Deichmann (Buy here)
Bomber jacket - SheIn (Buy here)
Denim shorts - Pull&Bear (Similar)
T-shirt - Reserved (Similar)
Cap - H&M (Similar)
Stockings - House (Similar)
Backpack - Cropp town (Sold out)

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Výborný look, výborný článok! :) Naša na sladké nie je, ale zato sa ide zblázniť z melóna a jabĺčiek. A zjavne aj zvratky, ktoré práve zjedla predo mnou zatiaľ čo som písala tento komentár :D

    Nasklee - www.nasklee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. nuž áno Peti, zvratky a hovienka, to je ďalšia kategória zo série fajnšmekra :D :D :D

      Delete
  2. Náš psík včera zomrel po 12 rokoch, škoda, že som v zahraničí 2 roky a už som si ho tak neužila ako kedysi..ale pikoška je, že ten náš havko rád jedol varenú kukuricu :D vtedy som sa na neho najradšej pozerala haha... no a outfit pekný, hlavne bundička :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..ajeeeje..to mi je ľúto Simi, ale dožil sa veľmi pekného veku, ten náš už bude mať 8 a neviem si to ani predstaviť..

      Delete
  3. Sestrin malý ratlik je unikát. Ten keď niečo v jeho blízkosti ješ tak ťa celý čas hypnotizuje pohľadom. A keď ho ignoruješ dokonca z jedného oka vypustí slzu. Neviem kde to pochytil ale to sa proste musíš zľutovať a kúsok mu hodiť.❤ Inak outfit hodnotím na jedničku, veľmi krasne fotky ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..hahaha..toto pred tým svojim psom radšej nespomeniem, on je tiež talent a ešte sa to naučí a potom čo? :D :D :D a som rada, že sa outfit ľúbi :-*

      Delete
  4. Replies
    1. ..ďakujem Domi..nuž ani som pôvodne netušila, že sú inšpirované Givenchy botami, keď som ich kupovala, ale proste sa mi mega zapáčili :D

      Delete