Meet with Imperfect woman...

Wednesday, February 07, 2018

Ahojte priatelia! Nový rok prináša na blog aj novú kategóriu a budú ňou inšpiratívni ľudia, maminy, blogerky, podnikateľky a skrátka všetci, ktorí sú môjmu srdcu blízki svojou tvorbou, osobnosťou či štýlom. Články budú vo forme rozhovoru a som zvedavá na vašu spätnú väzbu.

Som nesmierne rada, že ako prvá bude mamina a fashion blogerka Michaela, ktorú spoznáte ako Imperfect Woman, no podľa mňa je dokonalá. Je to kráľovná vrstvenia a mega vtipná mamina, ktorá sa na rodičovstvo pozerá s nadhľadom a ľahkosťou. Odporúčam prečítať všetky články za radom od prvého.

Mišku nájdete na blogu - www.imperfect-woman.com a jej dokonalý instagram nájdete TU.

Ja: Ahoj Miška, bloguješ už od roku 2015, čo ťa nakoplo, aby si vôbec začala písať blog?
Miška: V podstate asi to, čo väčšinu mamičiek, ktoré začnú blogovať. Potrebovala som riešiť aj niečo iné ako obsah plienky a farbu soplíkov.



Ja: Je pre teba blog hobby alebo reálna práca?

Miška: Hobby. Fakt ma to strašne baví. 


Ja: Tvoje outfitové inšpirácie obohacuješ vtipnými historkami zo života, hľadajú sa témy k článkom ľahko? Sú tvoji chalani – Peter a Pepe tvojím hlavným zdrojom inšpirácie?

Miška:Manžel mi včera večer povedal, že aby som sa opovážila na nich v tom dotazníku sťažovať (smiech). Takže áno, sú mojim zdrojom inšpirácie. 

Ja: Máš nejaký blogerský sen?

Miška: Myslím, že každá v kútiku duše túži aby mal blog úspech. Ale nie je to môj životný cieľ. Hlavne nech ho robím tak aby ma to bavilo. 

Ja: Kto je tvoj módny idol prípadne obľúbená blogerka, domáca či zahraničná?

Miška: Mojimi módnymi idolmi sú hlavne predstaviteľky zahraničného street style. Páči sa mi, že ich outfity nie sú tak moc „upratané“. So slovenských blogov mám rada Dve matky, hlavne denník Reumany je moja srdcová záležitosť. 

Ja: Ak by si mala odkázať jednu vec samej sebe do minulosti, čo by to bolo?

Miška: Dávaj svojim blízkym viac najavo ako ich ľúbiš. 

Ja: Tenisky alebo ihličky?

Miška:Jednoznačne tenisky !!

Ja:  Aké sú tvoje 3 naj módne vychytávky/ kúsky, bez ktorých si nevieš predstaviť svoj šatník? 
Miška: Levisky, biela oversized košeľa a kvalitná kabelka.

Miške veľmi pekne ďakujem, že do toho so mnou išla a dúfam, že sa vám tento typ článku páči a už teraz som môžete tešiť na množstvo zaujímavých ľudí.

You Might Also Like

0 komentárov