Instagramový boti zabíjajú moju náladu...

Wednesday, July 04, 2018

Ako prežívam online svet?

Krásnu stredu priatelia. Ak svet funguje ako má, tak zatiaľ, čo si čítate tieto riadky, ja sa potím v aute niekde na ceste cez Slovinsko. Náš cieľ je jasný - načerpať sily na zmenu, ktorá je za dverami, nadýchať sa čerstvého morského vzduchu, prečítať knižku či dve a zabaviť sa ako rodina. Tak snáď sa nám to podarí. Ale o inom som chcela dnes a celý článok je vlastne venovaný tomu ako na mňa vplýva follow-unfollow.


Roboti a iné tech krásnosti

Dnešná doba dáva obrovské možnosti ľuďom, ktorí majú podvádzanie ako šport a pre popularitu a "čísla" spravia čokoľvek. Klamala by som, keby tvrdím, že sú mi tieto čísla ukradnuté, pretože nie sú. Sú dôležité z hľadiska úspešnosti blogu či instagramu, pomáhajú šíriť to, čo robím medzi väčšie publikum a to je niečo, čo mi robí radosť. Pretože okrem toho, že blog je pre mňa hobby, je to miesto, ktorým vás chcem inšpirovať. Miesto, kde chcem s vami zdielať svoje tipy na šikovných ľudí, krásne miesta a môj pohľad na svet ako taký. Keď však vidím ako niektorí praktizujú používanie robotov a miesto toho, aby tie "čísla" rástli - klesajú, tak mi to na dobrej nálade nepridáva.

Prečo je interakcia dôležitá?

Preto by som vám moji milí čitatelia chcela priblížiť v čom tkvie tajomstvo úspechu a ako mi viete jednoducho pomôcť bojovať proti zákerným botom a nekorektným followerom. Ako nadpis napovedá všetko je to o vzájomnej interakcii. Komentáre, páčiky, srdiečka či zdielanie sú spôsob ako vyhrať nad tými zákerákmi. V prípade, že sa vám niečo páči, nepáči, máte dobrý tip, ktorý by sa mne či ostatným mohol páčiť, tak sa oň podelte. Je to jednoduché. Pokojne mi napíšte aj negatívne komentáre, nebudem sa hnevať, ak so mnou nebudete v tom či onom súhlasiť. Práve naopak. Možno mi otvoríte oči a ja sa budem môcť posunúť k niečomu lepšiemu.


Nový vietor v insta vodách

Ako ste si mohli všimnúť, tak na fotkách nie som sama. Peťka je moja kamka a začína s novým projektom, ktorý podporuje slovenských dizajnérov a môžete ju nájsť na Instagrame ako rogue_minimal. Obe máme na sebe šaty z kolekcie Petry Weingart a jej showroom nájdete v Bratislave - pozrite si jej insta TU. Už ste ma mohli vidieť v sukni z jej kolekcie - TU. Btw pre tento post nám dokonca Petra bola aj fotografkou a mne sa ten výsledok neskutočne páči. Čo poviete?

Tak v rámci boja proti botom nám do komentu tu, na FB alebo Instagrame napíšte ako sa vám páči naša spolupráca s Peťkou, ako sa vám páčia šaty prípadne, či máte tiež skúsenosť s botmi.

ĎAKUJEM VÁM KRÁSNE :-*



Shop our look:
Obe - šaty @ Petra Weingart // Kabelka Romi - Addict // Klobúk Petra - suvenír z Ljubljany


You Might Also Like

0 komentárov