Lokálne chuťovky na druhú...

Wednesday, October 31, 2018

Kolaborácia RxR

Krásnu stredu kamoši. Dnes sa vám prihováram trošku neskôr ako zvyčajne, ale o to s väčšou chuťou. Poviem vám, že som si už vypočula a prečítala o spoluprácach kadečo a v konečnom dôsledku si myslím, že je vždy na danom blogerovi ako sa k tomu postaví, že áno. Veď blog je pre každého z nás osobným priestorom, tak nech si tam každý tvorí, čo chce. Nuž a potom existujú aj také veci ako blogerský kódex alebo etika a tou sa niekto riadi a niekto nie. Ale o inom som dnes chcela. Bude to síce o spolupráci, ale nie v tradičnom ponímaní - BLOGER x PRODUKT, ale o spolupráci a vzájomnej podpore BLOGER x BLOGER.

Dnes totiž uvidíte v poste kombo super minimalistických a super krásnych nožiek v podaní Rogue Minimal a mňa. Tak si držte klobúky, usaďte sa a vezmite si pukance, pretože začíname.



Rogue Minimal

Pod touto prezývkou si kopa z vás predstaví štýlovú babu s tetovaním a neskutočným vkusom na minimalistické outfity. Prečo? Pretože presne taká Peťa je. Nuž takto, ja Peťku poznám už dlhšie a jej štýl mi bol blízky už dávno, a tak ma vôbec neprekvapilo, že si za krátky čas získala aj vašu lásku. Za 4 mesiace jej dalo follow už viac ako 1000 ľudí a to je teda pekné číselko. V jej feede nájdete kopu lokálne tvorby a dovolím si tvrdiť, že vás presvedčí, že ak máte rozumne zostavený šastník, tak nemusíte každé ráno plakať pri skrini, že si zase nemáte čo obliecť. Toto ocenia najmä vaše polovičky. Tak pre každého, kto Rogue Minimal ešte nesleduje, tak klikaj SEM a naprav túto fatálnu chybu. Tak podporte lokálnych ľudí, veď sme predsa svoji. Budete prekvapený koľko vám ten kúsok kúpený mimo obchodného reťazca spraví poctivej služby a verím, že vyvráti aj mýty o tom aké závratné sú ceny za dizajnérske oblečenie a teraz nehovorím o YSL alebo Chanel. ALE o NAŠICH.



Spolu nám to ladí

To, že máme obe náhodou rifľovky, sme odeté v čiernej a na hlavách máme klobúky, sa môže javiť ako brutálna náhoda, ale my na náhody rozhodne neveríme. Slovo dalo slovo a Romilikes sa spolu s Rogue Minimal pekne zladili btw na sebe máme hneď niekoľko lokálnych kúskov. Pokojne hádajte, či trafíte všetky a na konci článku ich budete mať vymenované pre skúšku správnosti. Pekne ako v škole. Občas sa mi inak sníva príšerná nočná mora, že obhajujem svoju diplomovú prácu a nemám titul a toto sa mi deje nezávisle od kauzy o jednej utajovanej rigoróznej práci nášho predsedu. Normálne sa zobudím spotená a potom si uvedomím, že titul už mám a spím ďalej, toľko vsuvka ohladne môjho svedomia, ak tu máme nejakých študovaných psychológov, tak mi pokojne do komentára napíšte, či kvôli tomu mám vyhľadať odbornú pomoc alebo je to ešte v norme. Malý fórik na vlastný účet a potom ešte na kapitánov.



Nuž tak a ešte som chcela, že ja mám na sebe šaty z kolekcie mojej obľúbenej španielskej blogeríny Lovely Pepa. Prečo? Lebo ju proste môžem a kúpila by som si od nej asi aj biely rožok. Pre mňa je proste ako Iniesta pre môjho muža. Rýchlo googlite, kto netuší o čom splietam.






Nezabudnite nám nechať trochu lásky v podobe komentáru, aby som vedela, že dvaja z troch čitateľov sa dočítali až sem. :) :) :)


Romilikes outfit:
Šaty - Lovely Pepa Collection (Buy here) // Topánky & okuliare - My Tesco // Rifľovka - SheIn // Batoh - Patrik Haaz (Drobne Store) // Klobúk - OC Saratov
Rogue Minimal Outfit:
Košela - Kristína Ptačin // Sukňa & kabelka - Nosené // Klobúk - BYSJU (Slávica dizajn shop) // Rifľovka - Lev'is // Topánky - Answear.sk

You Might Also Like

0 komentárov