Jesenné rande s Tinou...

Tuesday, October 22, 2019

Čaute kamoši! Dnes vám nejdem písať čo máte nosiť, kam chodiť jesť ani nič podobné. Idem sa dnes podeliť o krásne rodinné fotky, ktoré nám spravila super šikovná Tina, ktorá je okrem iného aj mamina malého Adamka a i tak stíha robiť ľuďom radosť krásnymi zábermi. Fotografovanie som u nej vyhrala v súťaži na Instagrame a nájdete ju tam pod nickom @tinaszaboo.photography. Stále vravím, že čo v živote dáte, to sa vám 100x vráti a u mňa to veru funguje. 


Prekvapenia a dobrí ľudia
Dobrí ľudia ešte nevymreli a ja sa vždy poteším, ak mi ich život nejakou náhodou posunie do cesty. Tinu som videla prvý x v živote a mala som pocit, že sa poznáme 100 rokov, možno aj fotenie preto ani nebolo fotenie, trošku sme pokecali, pohrali sa s deťmi a výsledok vidíte. Ďakujem krásne, že si nám takto dokonale zvečnila jesennú krásu Sadu J.K. a zachytila nás všetkých 4roch pokope. 

Prečo je menej viac

Posledné týždne mám na tvorbu menej energie aj času, ale zároveň mám pocit, že je to presne tak ako to má byť. Aktuálne načerpávame trošku slniečka a užívame si posledné teplé počko a kúpačku. Do tepla sme sa rozhodli ísť kvôli detiskám, pretože aj napriek brutál príprave na jesenné virózky, si Zaško zo škôlky jednu domov priniesol. Tak oslavujeme vyliečenie a užívame si jeden druhého. Myslím, že si to ako rodina zaslúžime, aby sme boli pekne všetci pokope. Aktuálne je pre mňa menej instantného života viac toho reálneho a som tak spoko. Verím, že to s týždňovou či dvoj pauzou zvládnete a budete nás sledovať aj naďalej, keď začneme tvoriť v štandardnom režime každú stredu nový článok.


Užívajte si jeseň, lebo ani sa nenazdáme a bude všetko zasnežené. My si teraz budeme užívať rodinu, kamošov, chatovice a aj nejaké to moríčko, ak sa mi podarí vytiahnuť tu foťák, tak vám aj článok pripravím o tomto našom úlete do teplých krajín. 

You Might Also Like

0 komentárov