Mr.Rabbit and Mr.Grey...

Wednesday, January 31, 2018

Hi all! I am not planning to write about new episode of the 50 shades of Grey even though I am planning to see the last chapter in the cinema. If anyone is willing to go with me, just let me know. This post will be about seeing happiness and love even in greyish days and while wearing greyish outfits. You can see from the course of my posts that I do not tend to wear too many outfits with too many bright colors. 


Even though I am a cheerful person, I somehow choose a bit less colorful ootds and rather add just a pop-up color or an interesting element to add some drama to the scene. Mr. RABBIT is the one for today's look. Me being actually crazy would clash with wearing crazy colors. It would be way to much to digest. So my personality is the additional color to my greyish looks.


If I should choose one bright color that would fit to me perfectly - it would be red. I have only few dresses that are a real BRIGHT RED thing and I am wearing them occasionally, but when I do, well you can't overlook me. There is something powerful to the RED color. The other red I am wearing almost daily is the red on my lips. 

Are you team COLORS or team crazy ACCESSORIES or both?

Foto @ Tom Loft.

Čaute kamoši! Dnes nechcem písať o poslednej časti filmu 50 odtieňov sivej (pána Greya), aj keď to bude prvá časť, na ktorú som ochotná ísť do kina. Ak sa chce niekto pridať, tak mi dajte vedieť.  Tento post je skôr o pohľade na svet a videní šťastia a lásky aj počas šedých dní a odetá v šedivých farbách. Zo sledovania kurzu akým sa tento blog poberá je zrejmé, že nie som veľký fanúšik príliš žiarivých farieb.

Napriek tomu, že som veselá kopa, zvyknem si vyberať práve šedivé ootds a pridať skôr jeden farebný akcent alebo zaujímavý doplnok. Dnes je ním PÁN ZAJKO. To, že som vo svojej podstate šibnutá by sa trošku bilo s príliš farebným lookom. Už by to bolo skrátka priveľa na trávenie, chápete. Takže moja osobnosť je vlastne ďalšou farbou v outfite. Tak a to už máme 3.

Ak by som si predsa mala vybrať jednu žiarivú farbu, tak by to bola červená. Mám zopár červených šiat a nenosím ich príliš často, ale keď áno, tak si ma určite všimnete. V tomto je červená magická. Ďalšia červená, ktorú nosím takmer denne je tá na mojich perách.

Ste v tíme FARBY alebo šialené DOPLNKY alebo oboch?


Shop my look:
Coat - F&F (Xmas Bazaar)
Trousers - SheIn (Buy here)
Sweater - H&M (Similar)
Bag - Mango (Similar)
Mr.Rabbit - gift
Cap - Sports Direct (old)
Shoes - Zara (Similar)



You Might Also Like

0 komentárov