Ako nastajlovať tehotenské legíny do fashion looku?

Wednesday, July 25, 2018

Dovolenka jak lusk

Čaute priatelia! O týždeň už budem zase na dovolenke. Ale nebojte, zostávam na Slovensku a začínam svoju druhú materskú dovolenku v živote. Dúfam, že Beky ostane v brušku pekne podľa plánu a ja si budem môcť dať rande s kamkami, ktoré tiež dovolenkujú a vybaviť Zakymu jasle. Tiež dúfam, že ma osvieti a vymyslím s bruškom aspoň milión outfitov, ktoré aj stihneme nafotiť. Držte mi palce, aj ja si držím, len tak - pre istotu, nech vás bavia a sú inšpiratívne. A tiež dúfam, že sa nám na Insta podarí konečne trhnút tú začarovanú hranicu 1000 followerov. Pretože ak sa nám to podarí, tak mám v pláne super skvelú súťaž. A potom ešte dúfam, že deň bude mať aspoň 30 hodín, aby som mala kedy spať a písať články a triediť všetky tie super fotky.


Boje pri fotení

No áno. Prebrať sa fotkami dá zabrať, a keď si spomeniem ako sme sa dobojovali k týmto, tak už sa teším na to aké easy to bude pri 2 deťoch. Ja nie som fanúšik fotiek s kopou ďaľších turistov a nájsť miesto, kde by ich neboli záplavy, bolo v meste ako je Pula nadľudský výkon. Samozrejme, že sa mi fotky nepáčili a samozrejme, že Zachariáš nechcel spať a jasné, že sme sa chytili. Našťastie cestou z Puly späť do Rovinju som zbadala tieto domčeky v Kažun parku (Vodnjan). Nikde ani nohy, junior zaspal v aute. Ideálny stav na fotenie. Akurát, že fotograf už mal toho dosť. Ja som mala určitú predstavu toho, čo by som chcela mať na fotke a bolo celkom náročné ju pretaviť do hovorenej reči. Nakoniec sme sa pochopili a výsledok posúďte sami.


 Župan do nepohody

9 z 10tich mám hovorí, že na dovolenku si treba vziať oblečenie do každého počasia. Tak sme mali pol kufra oblečenia pre prípad, že by začalo mrznúť. Prirodzene trošku preháňam, ale pravda je taká, že Zaky na sebe nemal nič z oddeleniela "pre prípad" a ja som teda vytiahla svoje prvé a dúfam, že aj posledné tehotenské legíny a môj župan, ktorý doma suším už pomerne dlho. Výlet do Pulz sme si naplánovali na deň, kedy malo v Rovinj pršať a pred manželom treba samoyrejme obhájiť aj ten obrovský kufor, ktorý musel pchať do nášho mini kufra. A ako to teda dopadlo s počasím?  Pravdupovediac trošku poprchalo, ale keď sa ukázalo slnko, tak som sa pekne potila, lebo ako správna blogerína si predsa nerozbijem look iba kvôli troche potu, to dá rozum.

Dajte mi vedieť, či si aj vy balíte na dovču úplne celú skriňu aj s vecami "pre prípad".



Shop my look:

Župan - Zara // Top - Mango // Tehotenské legíny -  Calzedonia // Klobúk - H&M // Kabelka - SheIn // Topánky - CCC Shoes&Bags










You Might Also Like

0 komentárov