Flats and t-shirt dress...

Wednesday, July 01, 2015

There are lot of haters when it comes to flats and I am not really sure why. Flats are comfortable, healthy and nowadays you have plenty different styles and materials to choose so it is really easy to combine them. For me this was a must have piece. I really wanted the criss-cross version, but it was sold out even in Tesco, therefore I picked this classic leather version from Mango. I have realised few days ago that I have bought two different sizes. Right is 37 and left is 36, but as it was last piece - I can live with that.
Are you a fan or a hater?


Je strašne veľa hejterov pokiaľ ide o šľapky a ja teda vôbec neviem prečo. Šľapky sú pohodlné, zdravé a v dnešnej dobe je na výber kopec rôznych štýlov a materiálov,čiže sa dajú jednoducho kombinovať. Pre mňa to bol must have kúsok.  V skutočnosti som chcela prekríženú verziu, ale tá bola vypredaná dokonca aj v Tescu, tak som siahla po klasickej koženej verzii z Manga. Pár dní dozadu som si uvedomila, že každá je inej veľkosti. Pravá je 37 a ľavá je 36, ale keďže to bol posledný pár, tak s tým dokážem žiť.

Ste fanúšikmi, či hejtermi?






Dress/Bag  – H&M (sale) // Hat – small shop @ Santorini // Flats – Mango (sale) // Watch - Mohito



You Might Also Like

4 komentárov

  1. hahaha.. jedna 36 a jedna 37? tak to si ma pobavila.. podla mna museli mat aj spravne cislo k nim.. ja by som sa sla este spytat.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..no uz som ich asi 2x nosila, tak neviem, ci by mi ich vymenili..niekto si tiez nevsimol a uz tam ostali iba tieto namixovane a potom este 40ky..ale sedia mi a nie je to na nich vidiet, ked ich mam na nozkach :D

      Delete
  2. topánky vyzerajú super :) a outfit chválim ! :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    ReplyDelete