How to bring vacation mood to your home town?...

Thursday, June 30, 2016

Hi all! There will be no vacation by the sea for us this summer and the reason is quite obvious, however I do not want to spend all of the wonderful days sitting at home. So I dressed up as if I was in Croatia and we went for a walk and Ice-cream to Stupava. Now you tell me - what do you think, don't these pictures look like we were somewhere near the sea, roaming happily as tourists? Maybe it is the hat or the sunny day, but I totally feel the vacation atmosphere. I am wearing flats from ZOOTlet, bag and hat from sale (of course) and yellow dress - that I have for free from the Fashion Swap.

Where are you spending your summer?

Ahojte všetci! Toto leto pre nás nebude žiadna dovolenka pri mori a dôvod je úplne zrejmý, ale ja samozrejme nechcem stráviť všetky krásne dni sedením doma. Tak som sa načančala ako by som bola v Chorvátsku a šli sme na prechádzku a zmrzlinu do Stupavy. A teraz mi povedzte, čo si myslíte, nevyzerajú tieto fotky ako by sme boli niekde pri mori a šťastne sa túlali ako turisti? Možno je to tým klobúkom alebo slnečným dňom, ale ja úplne cítim dovolenkovú atmošku. Mám na sebe baleríny zo ZOOTletu, kabelku a klobúk z výpredaja (samozrejme) a žlté šaty - ktoré mám zadarmo z Látkovej výmeny.

Kde budete tráviť leto vy?

Bag - Parfois // Dress - Látková výmena // Hat - Koton // Bottle - Tiger // Flats - ZOOTlet // Sunnies - Magazine Elle :D


You Might Also Like

2 komentárov

  1. Tie fotky sú skvelé, ak by som si neprečítala text, to Chorvátsko by som ti kludne uverila. A tá žltá to krásne oživuje! :)

    Bari Bircak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..dakujem Bari..tiez som skoro odpadla ako super vysli..uz len to moricko si silno predstavit aspon niekde pri jazere a bude to pohodicka ako ma byt :D

      Delete