World is NOT over yet...

Wednesday, November 23, 2016

Hi guys! Here is another confession about myself. I DON'T like surprises. If you don't know how to surprise me, then don't you dare to do it. I am not saying that I am some kind of control freak, but the tiny little part inside of me might be. A bit. Anyway I was about to prepare this post when the whole INTERNET broke down except apps such as FB. Coincidence? I doubt that. My first idea was that some hacker attacked Romilikes, but let's be honest, they don't care about me. :) I am a lucky girl. My second thought was that the WORLD is OVER. Haha. Wrong again. Please don't PANIC. It's all back up and running, so here I am with my weekly outfit inspiration for days like yesterday. 

Black + Grey + Quartz Rose a.k.a pink.

Oh and don't be afraid to wear THE over the knee boots even if you are not a model. I am 165cm high and my legs are for sure not over 120cm, so be cool and wear what you like.



Čaute kamoši! Tu je moje ďalšie priznanie. NEMÁM rada prekvapenia. Ak neviete, ako ma prekvapiť, potom sa o to nepokúšajte. Nehovorím, že som nejak posadnutá kontrolou, ale maličká časť v mojom vnútri môže byť. Trochu. Každopádne chystala som sa pripraviť tento post, keď celý INTERNET spadol s výnimkou aplikácií ako FB. Náhoda? To pochybujem. Moja prvá myšlienka bola, že nejaký hacker napadol Romilikes, ale buďme úprimní, tí sa o mňa nestarajú. :) Som šťastné dievča. Moja druhá myšlienka bola, že SVET SKONČIL. Haha. Zase zle. Prosím, neprepadajte PANIKE. Je to všetko späť a beží, takže som tu s mojou týždennou outfitovou inšpiráciou na dni, ako bol včera. 

Čierna + Šedá + Quartz Rose a.k.a Ružová. 

Och a nebojte sa nosiť TIE topánky nad kolená, aj keď nie ste modelky. Ja mám 165 centimetrov  a moje nohy určite nemajú 120 cm, takže buďte v pohode a noste to, čo sa vám páči.

Shop my look:
Biker jacket - Mango (Similar @ Zaful)
Pullover - Mango (Similar here)
Fringe skirt - H&M (Similar @ Zaful)
Overknee boots - Deichmann (Similar here)
Bag - H&M (Similar here)
Bag charm - SinSay (Buy here)
Scarf - SinSay (Buy here)
Cap - Gate (Buy here)

You Might Also Like

0 komentárov