All I want for Xmas...

Wednesday, December 14, 2016

Hi all! Me and Mariah, we both want the same. Honestly, the best gifts are not for sale, but I am a material girl like Madonna, so there is also one thing that is available in all shops and I will ask Santa for it. 
Are you curious? 
Don't be, curiosity killed the cat.
 Anyway it will be a leather biker jacket. I am not saying that faux-leather jackets are not good, but only if you intend to wear it occasionally which is totally not my thing. If I could I would sleep in it. I have bought the faux version few years ago and as I was wearing it constantly thru the whole year and YES also during the winter, the collar started to show marks of usage and I saw the tiny the black pieces all over my neck. Not a pleasant experience.
Otherwise I want GLOBAL PEACE and HEALTH and HAPPINESS for all of you! 
P.S.: We only have 10 days till Christmas. Aaaaaa.


Ahoj všetci! Ja a Mariah, obe chceme to isté. Úprimne povedané, najlepšie darčeky sa nedajú kúpiť, ale ja som materiálne dievča ako Madonna, takže je jedna vec, ktorá sa dá zohnať vo všetkých obchodoch a určite si to vypýtam od Santu. 
Je niekto zvedavý? 
Nebuďte, zvedavosť zabila mačku. 
V každom prípade ide o koženú biker bundu rozumej krivák. Nehovorím, že koženkové bundy nie sú dobré, ale iba ak máte v úmysle ich nosiť len občas. Čo teda nie je môj prípad. Keby som mohla, tak v nej aj spím. Umelú verziu som si kúpila pred niekoľkými rokmi, a keďže som ju mala na sebe neustále cez celý rok a ÁNO aj počas zimy, tak to golier nezvládol a začal javiť známky používania a také malé čierne kúsky som mala po celom krku. Nie je to príjemný zážitok. 
Inak si želám SVETOVÝ MIER a ZDRAVIE a ŠŤASTIE pre všetkých z vás! 
 P.S : Máme len 10 dní do Vianoc. Aaaaaa.

Shop my look:
Twinset - Zaful (Sold out)
Coat - Reserved (Buy here)
Cap - Sports Direct (Buy here)
Sneakers - Cropp tiwn (Similar)
Top - Stradivarius (Similar)
Bag - CCC Shoes&Bags (Similar)
Sunnies - Parfois (Similar)

You Might Also Like

2 komentárov

  1. júj ten set vyzerá fajne, som minule rozmýšľala že si nejaký zoženiem ale neviem či by som to vedela nosiť. Ty si to super skombinovala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem Viki..ja somtak dlho zvažovala až mi šedý vypredali, tak som rýchlo aspoň čierny objednala a už ani ten nie je :D

      Delete