DIY part 4 - Advent wreath...

Saturday, December 10, 2016

Hi all! I have prepared a little Xmas DIY for advent wreath using things I had at home and as I had only 3 candles, it is a bit untraditional. You can really use anything you like, but a must have are scissors, candles, fir needles, ribbon and polystyrene wreath. I have used old wreath and just pimp it up a little. As the pictures are pretty self-explanatory, I will create just SVK version. Hope you don't mind.

P.S.: I have also super glue on the picture, but DON'T use it. It is for your own safety. I have super glued my fingers together when I tried to open it as I intended to stick the nuts to the bow-knot ribbon and it is almost impossible to get rid of it.
Čauko! Pripravila som malé vianočné DIY s adventným vencom a s použitím vecí, ktoré som mala doma, a keďže som mala iba tri sviečky, tak to vyzerá trošku netradične. Skutočne môžete použiť čokoľvek, čo sa vám páči, ale treba si určite pripraviť nožnice, sviečky, čečinu, stuhu a polystyrénový veniec. Ja som použila náš starý veniec a odstránila som z neho takmer všetky čačky. Vzhľadom na to, že obrázky sú celkom samo-vysvetľujúce, vytvorím iba SVK verziu.

P.S :. Na obrázku mám aj sekundové lepidlo, ale nepoužívajte ho. Je to v záujme vašej vlastnej bezpečnosti. Podarilo sa mi zlepiť si prsty k sebe a to už pri pokuse otvoriť ho, keďže som plánovala nalepiť na orechy mašličky. A mimochodom je takmer nemožné zbaviť sa ho.
Rekapitulácia - potrebujete veniec, sviečky, čečinu, stuhu alebo šnúrku, drôtik, orechy, škoricu, sušené šípky a stojany na sviečky (takéto veci už nájdete na vašom starom adventnom venci). Ďalej treba pár šikovných rúk (tie ja nemám - viď príhoda s lepidlom) a voňavá zábava je na svete.
Ak máte nový polystyrénový veniec tak doň zapichnite stojany na sviečky a šnúrkou pripevnite čečinu, ak pracujete na premene starého, tak zrušte všetky umelé fujkové ozdoby a tiež priviažte čečinu. :) Vyčančajte sviečky, drôtikom zapichnite všetky ozdoby do venca, keďže ide o polystyrén, ide to ako po masle.
Tadadá. Váš vlastný personalizovaný adventný veniec je na svete.

P.S.2: Stuhy sú z Liddla a červená šnúrka z Ikei, budem ju masívne používať aj na balenie darčekov.
Ja si idem zoškrabávať lepidlo z prstov a Vám želám veľa šťastia.

You Might Also Like

2 komentárov