All about love...

Sunday, February 12, 2017


Hi folks! St. Valentine's Day is closer than you think. We are planning a small trip to Žilina rather than buying expensive gifts. I think that in our age the memories are what matters. We are planning to rest and enjoy few treatments, eat well and just be together as a family. 

But I think that a little surprise won't hurt anybody. It could be a pair of socks, good book or a gift tickets to the cinema. Or a CAKE. Homemade or from a little café as ours in Záhorská. Btw the raspberry-chocolate fancy cake was awesome.

Red is a color of love at least for me. So it is no surprise that I am wearing red lipstick, pumps and of course my nails are also red. I have chosen SheIn multicolor skirt, jeans shirt and my betrothal ring, which I wear only occasionally.

What are your plans for the St.Valentine's Day?


Ahojte kamoši! Deň svätého Valentína je bližšie než by ste si mohli myslieť. My plánujeme malý výlet do Žiliny miesto kupovania drahých darčekov. Myslím, že v našom veku sú spomienky to, čo je dôležité. Máme v pláne odpočívať a užiť si zopár procedúr, dobre sa najesť a jednoducho byť spolu ako rodina. 

Ale myslím, že nejaké to prekvapenie nikomu neublíži. Mohol by to byť pár ponožiek, dobrá knihu alebo darčekové lístky do kina. Alebo KOLÁČ. Domáci či z malej kaviarne ako je tá naša v Záhorskej. BTW malinovo-čokoládová torta bola úžasná. 

Červená je pre mňa farba lásky. Niet teda divu, že mám na sebe červený rúž, lodičky a samozrejme aj moje nechty sú červené. Outfit tvorí SheIn farebná sukňa, džínsová košela a môj zásnubný prsteň, ktorý nosím iba príležitostne. 

Aké sú vaše plány na svätého Valentína?

Shop my look:
Midi Skirt - SheIn (Buy here)
Jeans shirt - Pull&Bear (old)
Red Pumps -  (Similar)
Crossbody - Guess
Redbow - H&M (gift)
Coat - Reserved (available in Bory Mall)



You Might Also Like

0 komentárov