Philips OneBlade will make you hot as hell...

Wednesday, October 18, 2017

Čaute všetci. Starí, mladí, so sekerou či bez. Tento post je venovaný všetkým mužom, ktorí chcú vyzerať ako sexy drevorubači aj bez lesa, veveričiek a Snehulienky. Ak máš pocit, že táto téma sa týka iba hipsterov alebo nebodaj lumbersexuálov (pokojne si toto pomenovanie vygoogli), tak si na omyle. Týka sa teba, tvojho brata a aj tvojho kamoša, ktorému zarastá briadka iba chaoticky. 

Mohlo by sa zdať, že ja a brady máme asi toľko spoločného ako ja a čo ja viem - tak trebárs kvantová fyzika, nuž a máš pravdu. Práve preto som si na pomoc zobrala môjho husbanda, ktorý a to mi verte je v tejto otázke ako ryba vo vode a to nie len preto, že barberov navštevuje častejšie ako ja kaderníka.

Chyťte si klobúky, začíname.

Source - Pinterest

Ako sa starať o svoju bradu, pleť a iné mužné záležitosti?
Základom je dobrý barber. Žartujem. Samozrejme, že potrebuješ aj šikovného pomocníka na doma, dovolenku, chatu či do lesa, a tým je holiaci zázrak OneBlade od Philips-u. Okrem toho, že dokáže tvoju bradu oholiť, dokáže ju aj tvarovať a zastrihávať. V balení mu na pomoc prichádzajú aj 3 zastrihávacie hrebeňové nástavce na 1,3 a 5mm. Ak sa rád holíš zababušený v holiacej pene, feel free - je totiž na mokré rovnako ako aj suché použitie. Aj keď môj drahý je radšej za tú suchú verziu. Ak si myslíš, že ti nebude stačiť 30 minútová výdrž baterky, tak nevešaj hlavu - baterka OneBlade vydrží až 45 minút. Cool, že?




Čo určite nerobíš a mal by si?
Ak už raz za čas potrebuješ zhodiť svoju bradku alebo si svoju pestovanú bradku iba vytvaruješ či zastrihneš na dokonalého džentlmena, tak nezabudni svojej pleti dodať aj výživu. Správne, krémy nie sú iba pre ženy. Tak siahni po tých s označením FOR MEN a máš vyhrané. A nezabudni svoju dokonalú bradku namazať nejakým znamenite voňavím barberským voskom. Tvoja žena ťa bude za tou krásnou vôňou doslova prenasledovať. Overené v našej domácnosti.




Svojho muža milujem s bradou aj bez nej, ale musím sa priznať, že upravená, navoňaná bradka a vytočené fúziky sú pre mňa skrátka TOP. Ak chceš potešiť aj svoju ženu, tak neváhaj vyskúšať OneBlade a daj mi vedieť, čo povedala.


P.S.: Nemusíš nosiť károvanú košelu ani bagandže na to, aby si bol pekelne sexy.

Kto kupuje svojmu manželovi / frajerovi / bratovi na Vianoce OneBlade?

You Might Also Like

0 komentárov