Positivity update...

Wednesday, November 15, 2017

Hi all! It is important for me to inspire others. Ideally not only in one area, but you know as a complete package. And I'm really trying to live exactly according to this concept and spread my ideas further with my blog. Part of the inspiration spreads thanks to the love and education that I put to my sweet son, but there is lot to do as the package is a huge one. You can find my husband, family, friends, random passerby, mistress I so kindly offer myplace in a row in the grocery there. I tend to approach everything with positivity, and since we do not have television, the negativity and all the ugly stuff of the world are not getting close to me. To put it short, I live on a wave of positivism and I can only recommend it. 

Definitely I belong to people who like to try and learn new things. That's why I recently started to knit. I have been at the workshop of fashion illustration and now I'm thinking about something new once and again The same applies to my wardrobe. I love to try and combine pieces that could look a bit weird and even my closest ones are sometimes looking at me with raised eyebrows, but that's just me. And I will not change. 

And this is exactly how todays outfit was created and I have unusually two combinations of the same pieces. One is more elegant and the other one is more into streetstyle, even though the base is in both the same and consists of beige vest and romantic lace dress. Accessories are in both cases in lovely pastel shades and the MINT WATCH fits well with both versions. In case that you are already looking for a cute Christmas gift, I think this is an awesome tip and it goes with the most loveable set with a bracelet and can you can find it in the KLINGEL e-shop. I feel great in both styles, but my secret favorite is, the more bold version with DIY jeans. 

 Which version is closer to your heart? 

 P.S .: The BEIGE VEST is actually a chameleon and you can wear it as a dress as well. Cool, right?


Ahojte kamoši! V živote je pre mňa dôležité byť inšpiratívnym človekom. Najlepšie nie iba v jednej oblasti, ale ako komplet balíček. Snažím sa žiť presne podľa tejto mojej predstavy a svoje nápady šíriť ďalej aj pomocou môjho blogu. Časť sa šíri vďaka láske a výchove, ktorú vkladám do juniora, nuž chápete v tom balíčku je toho nesmierne veľa. Manžel, rodina, priatelia, náhodný okoloidúci, pani, ktorú pustím pred seba v rade. Ku všetkému sa snažím pristupovať pozitívne a odkedy nemáme televíziu, tak sa už v podstate ku mne negatívne vlny a ťažoby celého sveta moc nedostanú. V skratke si žijem na vlne pozitivizmu a môžem to iba odporúčať.

Rozhodne patrím k ľuďom, ktorí radi skúšajú a učia sa nové veci. Práve preto som najnovšie začala štrikovať. Bola som na workshope fashion ilustrácie a už zase rozmýšľam, čo by som mohla vyskúšať najbližšie. To isté platí aj v mojom šatníku. Aj tu rada skúšam a kombinujem možno netradičné prvky a aj moji najbližší sa na mňa občas pozerajú so zdvihnutým obočím, ale to som skrátka ja. A iná už zrejme nebudem.

Presne takto vznikal aj dnešný outfit a netradične ho prinášam v dvoch kombináciách. Jedna je povedzme taká viac elegantná a tá druhá je trošku viac streetová a to aj napriek tomu, že základ je v oboch rovnaký a tvorí ho béžová vesta a romantické čipkované šaty. Doplnky som volila v oboch prípadoch v ľúbivých pastelových odtieňoch a MINTOVÉ HODINKY sa utešene hodia k obom verziám. Ak niekto hľadá vhodný vianočný darček, tak podľa mňa je toto trefa do čierneho, v balení sú aj s náramkom a nájdete ich v e-shope KLINGEL. Mimochodom v oboch verziách sa cítim ako ryba vo vode, ale taký môj tajný favorit je predsa len tá trošku drzejšia verzia s DIY jeansami.

Ktorá verzia je vášmu srdcu bližšia?
P.S.: BÉŽOVÁ VESTA je vlastne chameleón a viete ju nastajlovať aj ako šaty.Cool, nie?

Shop my look:
Vest – Klingel.sk (Buy here)
Dress – H&M (Similar in white)
Hat –  Zara (Similar)
Watch set – Klingel.sk (Buy here

Outfit 1:
Jeans – Mango (Similar)
Bag – Mango (Similar)
Shoes – H&M (Similar)

Outfit 2:
Jeans – Mango (DIY)
Bag – Parfois (Old one)
Shoes – CCC (Buy here)







You Might Also Like

4 komentárov

  1. Krásny outfit .. teda outfity! :) A článok tiež. Ja sa snažím tiež fungovať podľa princípu - buď k druhým taký, ako chceš aby boli k tebe, snažím sa na ludí v obchodoch usmeivať, pustiť niekoho predo mňa v obchode ked má jednu vec v košíku a ja 20, ale zároveň je okolo mňa momentálne tolko negativity, že sa mi ju ťažko odráža. Naoríklad v práci cítim strašne veľa negatívnych vplyvov a viem, že je na mne dosť cítiť, keď som z roboty pod strese, bohužial to najviac cítia práve moji blízki :(

    Nasklee - www.nasklee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peti, treba to totalne vyselektovat a s ludmi, ktori su pozieraci dobrej energie, ale nic pozitivne nevysielaju sa stykat co najmenej..viem, ze je to niekedy lahsie povedat, ale budes sa citit lepsie..ja teraz skusam aj metodu NECHAT VSETKO ZA DVERAMI, ked pridem domov z prace a funguje to skvele, ked mas v chladnicke zmrzku a pripadne si upecies fajnovy kolac, ale aj vona kavy ci kaka pomoze..drzim palce :-*

      Delete
  2. Prvýkrát som na tvojom blogu a neviem sa vynadívať, máš nádherný štýl :) Veľmi sa mi páčia tie topánky s leopardím vzorom, aj keď to nie je úplne moja šálka kávy, ten outfit to úplne oživilo :)

    ReplyDelete