The thruth about my winter fever...

Tuesday, February 20, 2018

Hi all! Not sure how you feel it, but I am starting to be tired from all of the greyish days that we are looking at in Bratislava. I really love winter, but I desperately need sun and if I have it I do not care if it is freezing or snow is falling all day long. But to see only mist and the grey surroundings is not helping me to feel super cheerfull. Not to mention that my mood to take pictures is at ground zero.

That is why I was not able to get myself out there this weekend to make some inspirational outfit for you guys, well if I don't feel it I rather don't do it. No worries though I have some spare pictures from the JUSTPLAY competiton (in case you do not recall this one - Timi from the blog Timea-Timbo won it) and I did not have time to show you these pictures yet.

Even though this pictures were made prior Xmas, I still think that with a coat over it, you can still use it as an winter look inspiration. So let me know if you are just like me - when no mood - no work or if you have stronger will and go and work no matter how you feel?


Čauko! Neviem ako to máte vy, ale ja už začínam byť unavená zo všetkých šedivých dní, na ktoré sa tu v Bratislave musíme pozerať. Zimu mám rada, ale zúfalo potrebujem slnko a keď ho mám, tak mi je úplne jedno či mrzne ako šľak, pokojne môže celý deň snežiť. Ale keď vidím iba hmlu a šedé okolie, nuž čo vám poviem, vôbec mi to nepomáha k super-truper náladičke. Asi ani nemusím spomínať, že moja chuť vymýšľať a fotiť outfity je na bode mrazu.

To je aj dôvod prečo som tento víkend nebola schopná vytrepať sa von a nafotiť niečo inšpiratívne, pretože keď to tak necítim, tak sa do toho proste nenútim. Ale žiadne strachy, pretože mám v zálohe tieto super fotky, ktoré vznikli vďaka JUSTPLAY súťaži (ak si nespomínate, tak toto kolo vyhrala Timi z blogu Timea-Timbo) a zatiaľ som nemala čas vám ich ukázať.

Napriek tomu, že tieto fotky vznikli ešte pred vianocami, tak tento look stále pokladám za aktuálny, stačí pridať ešte kabát na vrch a nielen, že budete kráľovné vrstvenia, ale získate aj super trendy look. Tak priznajte sa, kto je so mnou v tíme - žiadna nálada / žiadna práca alebo ste na druhom brehu a máte pevnú vôľu a je úplne jedno ako sa cítite, práca je vždy vybavená tip top?


 Shop my look:
Whole outfit - JUSTPLAY







You Might Also Like

0 komentárov