Meet with Timea -Timbo...

Tuesday, March 06, 2018

Krásnu stredu želám, ako som sľúbila, tak aj dnes vám prinesiem zaujímavú inšpiráciu zo sveta fashion / lifestyle blogerov a bude ňou krásna a pre mňa aj neskutočne charizmatická Timea z blogu Timea - Timbo. Kto ju ešte nepozná, tak podľa mňa zosobňuje minimalizmus, čisté línie a jej štýl je vždy oku lahodiaci. 

Na jej blogu nájdete okrem fashion inšpirácie, aj kategóriu Food s kopou receptov na koláče či dokonca špaldovú pizzu a tiež aj rôzne DIY inšpirácie. 


Trošku som ju teda vyspovedala a vy si o tom, či patrí do blogerského dôchodku môžete prečítať nižšie. Samozrejme sa oplatí sledovať aj jej instagram - TU


Ja: Ahoj Timea ako dlho už bloguješ a prečo si s blogom vlastne začala?
Timea: Ahoj, blogujem od roku 2010 a hlavnými spúšťačmi pre založenie blogu boli zahraničné a slovenské módne blogy (vtedy ich bolo len pár). Móda ma odjakživa bavila a chcela som sa s ostatnými podeliť o svoje nápady, myšlienky, výtvory, outfity.

Ja: Čo robíš, keď nebloguješ? Myslím tým, či sa živíš blogom alebo máš reálnu prácu od 08-17?
Timea: Zatiaľ nie som na takej úrovni, aby ma blog uživil. :D Pracujem vo farmaceutickej spoločnosti a blogovanie patrí skôr medzi moje hobby.

Ja: Ty si pre mňa taká éterická bytosť a úprimne by som ťa ani neradila k slovenským blogerkám, pretože sa mi hodíš skôr do Francúzska k bagetám a Eifelovke, ako by si popísala svoj štýl?
Timea: Éterická??? Hah tak teraz si ma pobavila. :D Sledujem pár francúzskych blogeriek, francúzsky štýl je nezameniteľný a nadčasový, no okrem tohto ma to ťahá aj k britskej klasike, škandinávskemu minimalizmu alebo uvoľnenému LA boho štýlu.

Ja: Otázka na telo. J Sme na tom vekovo tak nejak podobne, nemáš niekedy pocit, že už patríš do blogového dôchodku (smiech)?
Timea: Keby len toho blogového. :D Ale nie, srandujem. Je pravda, že som si blog založila v dobe, keď bolo vo všeobecnosti blogovanie na Slovensku ešte v plienkach, ale čo nam tom záleží. Blogovať sa dá v každom veku, podstatné je, aby človeka bavilo a bol motivovaný.

Ja: Kto je tvoj módny idol prípadne obľúbená blogerka, domáca či zahraničná?
Timea: Ufff, je ich celkom veľa, tak prikladám tie, ktoré stalkujem najviac :P - @pepamack, @fashionlandscape, @emmahill, @yanafisti, @cashmereinstyle

Ja: Chodievaš rada nakupovať do sekáčov? Ak áno, čo je tvoj TOP úlovok?
Timea: Áno chodievam nakupovať aj do sekáčov, aj keď nie tak často ako kedysi. Mojim posledným TOP úlovkom je krátky kožušinový (faux fur) kabátik. Neviem sa dočkať, kedy si ho budem môcť obliecť. :D Dúfam, že tento rok nás čaká tuhá zima. :D

Ja: Sukňa alebo nohavice?
Timea: 50/50.

Ja: Aké sú tvoje 3 naj módne vychytávky / kúsky, bez ktorých si nevieš predstaviť svoj šatník?
Timea: Saká, jeansy, topánky.
Za rozhovor ďakujem Timi veľmi pekne a nezabudnite nám dať vedieť, či blog Timea-Timbo už sledujete dlhšie alebo začínate od dnes? :)

















You Might Also Like

0 komentárov