Keď latex stretne Levisa...

Wednesday, November 28, 2018

Vianočný tip ako lusk

Ahojte kamoši. Blížia sa Vianoce a ja som si uvedomila, že je to snáď prvý krát, čo mám reálny pocit, že mi nič netreba. Neviem, či by som sa nemala hanbiť, že som bola doteraz taký materialista, ale je to tak. Stále som mala na mysli niečo, čo by mi spravilo radosť. Teraz si prajem najmä zdravie pre celú rodinu. A potom ešte rýchle zahojenie diery po 8mičke, ktorú mi dnes vytrhnú. Pokojne mi pošlite pozitívnu energiu, bude sa mi pri 2och deťoch a jednom vytrhnutom zube hodiť. Ale také tie materiálne dary, tak po nich netúžim vôbec, úplne mi stačí robiť radosť našim detvákom, rodine, kamoškám a ich deťom a samozrejme vám. Preto mám pre vás dnes tip na super darček, ktorý nie je úplne tradičný a práve tým si ma získal na prvý pohľad.



Nakuknite do Almary

Sekáče nie sú pre každého a ja to chápem a rešpektujem, ale koncept Almary je aj v upcyklovaní a to je niečo, čomu ja fandím vo veľkom. Stále ma fascinuje, čo dokážu ľudia vymyslieť a ako krásne pretvoria veci, ktoré už neslúžia pôvodnému účelu a presne tak som sa dostala k upcyklovaným batohom, ktoré pôvodne slúžili ako niečie jeansy a verím, že ako unisex kúsok by boli super darčekom pre brata, sestru či frajera alebo frajerku. Keď som na Instagrame videla ako šikovne vedia na tom našom krásnom východe kreatívne spracovať staré rifle na super moderný batoh, tak som skoro odpadla a veľmi ďakujem, že jeden z nich už patrí do mojej garderóby. Stavím sa, že keď Zaky trochu podrastie, tak mi ho šlohne. Určite však v našej rodine pobudne mnoho rokov. Za to by som dala pokojne ruku do ohňa.


Pohodový look

Latexové nohavice som našla náhodou zastrčené v útrobách obchodu, ako keby ich ani predávať nechceli, pri nákupoch pre môjho manžela. Nuž a keď som vymýšľala outfit k batohu, ktorý by nebol úplne športový, tak mi bolo jasné, že zoznámim pána Latexa s pánom Levisom. Latex, oranžová a denim. Mňam. Dúfam, že sa vám toto kombo ľúbi tak ako mne a tiež, že si niekto vďaka tomuto článku nájde pod stromom, tým vianočným anie len tak v lese, upcyklovaný kúsok. Btw tie batohy majú aj s jedným aj s dvomi popruhmi. Ja mám ten s jedným, ktorý sa dá prehodiť cez rameno prípadne tak, ako som si ho dala ja - ako crossbody kabelku. Pre zvedavcov pridávam link na instáč Almary - SEM. Pozrite aké krásy tam nájdete.


Teším sa, že už čoskoro bude mojím dočasným domovom opačný koniec Slovenska a verím, že sa v Almare v Prešove zastavím a zopár kúskov vám ešte predstavím.

Vidíme sa o týždeň. Fotil môj drahý manžel.

My look:
Nohavice - Caliope // Sveter&nákrčník - Zara // Bunda&Okuliare - H&M // Boty - CCC Shoes&Bags / Čiapka - Lull Loungewear // Batoh - Almara

You Might Also Like

0 komentárov