Ide mi iba o lóve...

Tuesday, November 20, 2018

Mrcha na peňáze


Dobré ránko pipiny a čávovia. Idú vianoce a tak treba ísť s pravdou von. Som na prachy. Pre deti. Pre zvieratká. Pre ľudí  v núdzi. Celý rok a nielen pred vianocami. Ale teraz chce každý viac dávať a verte, že blogeríny majú veľké srdiečka. Tak ak chcete potešiť to svoje a prispieť Hodine deťom, tak môžte kúpou tohto fešn trička v Kompóte, alebo buďte klasici a šup peniažky rovno na ich účet. Viac info tu.


Tričko, ktoré pomáha


Musím sa priznať, že tričká, ktoré pomáhajú a celá suma z ich predaja ide na nejakú bohumilú zbierku, sú moja slabosť. Už ich máme doma ako maku. Hovoriac o maku aj ten máme doma, tak snáď sa veteráni potešia. A potom ešte milión iných kvetov. Je to ľudské a ľudia si predsa musia pomáhať. Ďalšia skvelá možnosť ako pomôcť je byť Dobrým anjelom či vybrať si cez portál Ľudia ľuďom. Alebo si kúpiť kalendár, časopis Notabene či darovať milé slovo a pohladenie. Je milión možností ako pomôcť a pokojne aj susedke či susedovi. Viac si všímať a menej chcieť. Viac dávať a menej brať. Kto ma pozná vie, že verím vo vesmírnu rovnováhu a čím viac dáš dobrého, tým viac sa ti vráti. Tak dávajte a šírte lásku.


Láska a iné dokonalosti

Dobrý skutok je ako čokoládový koláč. Zahreje na duši a naplní vás radosťou. Netreba hladať žiadne postranné úmysly, stále je v nás veľa dobrého a netreba sa za to hanbiť. Pokojne ukážte svetu, že vám na druhých záleží. Aj keď by ste mali motivovať iba jedného človeka, tak to stojí za to. Mám vás tu veľa a verím, že ma sledujete, lebo sme si tým či oným blízki a dúfam, že tá blízkosť je aj v pohľade na svet. Veľmi. Netlačím na nikoho. Iba inšpirujem. Čo si vezmete je na vás. Toľko na dnes. Som skromná, pretože taká je aj táto téma napriek tomu, že je navonok taká veľkorysá.
Krásne zvianočnievanie vám želám.
Lásku a pomoc vďaka fotkám so mnou šíri aj Tom Loft.


Shop my look: Tričko - Kompot.sk // Sukňa - Zara // Bunda - Mango // Sveter - Gate // Taška -  Cropp Town // Čiapka - Lull Loungewear // Okuliare- H&M // Topánky - CCC Shoes&Bags


You Might Also Like

0 komentárov