2sis cosmetics...

Saturday, January 05, 2019

Kozmetické okienko

Dobré ránko priatelia. Dúfam, že ste do Nového roku vstúpili tou správnou nohou. My určite, oddychovali sme viac než dosť, snehu máme toľko, že lopata nám môže rovno prirásť k ruke. Dnešný post však nebude ani o makačke na dvore a ani o vianočných darčekoch a už vôbec nie o predsavzatiach. Nič sa mi v hlave za ten rok zásadne nezmenilo. Dnes to bude o prírodnej kozmetike 2sis cosmetics.

Prečo som sa rozhodla vyskúšať práve 2sis?

Martinu, ktorá stojí za touto prírodnou značkou som spoznala, keď prednášala o svojich začiatkoch podnikania a jej otvorenosť a úprimnosť ma dostali. Už som skúšala viacero handmade produktov od rôznych značiek a nie vždy som bola spokojná. Milo ma prekvapilo, že má aj produkty pre deti a okrem krému na zapareniny, ktorý je mimochodom vhodný aj pre vegánov, pretože je čisto z rastlinných zložiek, sme na našej milej Beky skúšali aj olejček. Ja som si zase vyskúšala spolu so Zakym tuhý šampón. Čo si o nich myslím?

Tuhý šampón je náš záchranca

Vybrala som si HONEY - medový pre jeho krásnu medovú vôňu. Tým pádom, ale práve tento nie je vegan, keďže sa na ňom spolupodielali aj vščielky. Používam ho už takmer mesiac a musím povedať, že mojim vlasom vyhovuje. Prekvapilo ma, že pri umývaní pení, pretože z nejakého dôvodu som mala predstavu, že tuhý šampón nemá ako peniť. Vôňa medu sa rozlieha po celej kúpelni, ale jeho najväčší prínos pre našu rodinu je v tom, že pomohol Zakymu nebáť sa umývania vlasov. Milé mamičky, ja teda neviem, či to je iba fáza a prichádza to s vekom, ale občas som sa bála, že susedia na nás zavolajú sociálku. Umývanie vlasov bol u nás šialený zážitok a teda musím povedať, že je to neporovnateľne lepšie. Mne sa po prvom umytí spravili dredy jak šlak, ale vlasy sa dali napriek tomu ľahko rozčesať bez použitia akéhokoľvek iného vlasového produktu a je dosť možné, že som si nemala mydlom trieť vlasy ako besná, ale si radšej namydliť ruky a až potom aplikovať na vlasy. Teraz som si vlasy už ani nečesala a vyzerajú super a nikde žiaden dredík.

Krém na zapareniny a olejček

To, že má Beky problém s plienkami a vlhčenými obrúskami nie je žiadne tajomstvo. Preto som viac než naklonená, čo najprírodnejším produktom. Skúšala som aj plienky Kolorky a boli snové. Krémik na zapareniny má príjemnú konzistenciu a nezanecháva všade biele stopy, ktoré by sa nedali zmyť ani o rok. Obsahuje harmnček a nechtík a ako som spomínala má označenie vegan. Beky dobre znáša aj nechtíkový olejček a ja jej ho dávam najmä na suchšie miesta na pokožke ako sú členky a zápästia. Mala s nimi problém už ako vyskočila z bruška a teda je to viditeľne lepšie. Aplikácia kvapkaním sa páči Zakymu a tak asistuje pri natieraní mimča.
Takže za mňa absolútna spokojnosť a mám v pláne pri tejto kozmetike zostať. Dokonca sa dá kupovať aj bezobalovo u Dobrožrúta.
A viete čo je skvelé? Nezabudli sme s Maťkou ani na vás a mám pre vás hneď 2 balzami na pery - medový a kokosový. Stačí byť fanúškom @romilikes  a @2siscosmetics a do komentára označiť kamošku, ktorej dáte jeden z balzámov. Súťaž bude prebiehať na Instagrame, ale ak náhodou Instáč nemáte, tak mi niečo milé napíšte tu alebo na FB a zaradím vás do žrebovania. Súťažíme do 15.1.2019 a v stredu 16.1.2019 vyhlásim víťazku.
Vidíme sa v stredu pri ďalšom článku. Majte sa krásne. 

You Might Also Like

0 komentárov