Láska nebeská...

Monday, February 11, 2019

Valentín a iné dobroty

Dobré ránko kamoši dnes vás asi poriadne šokujem, pretože článok, ktorý zvyčajne vychádza v stredu dnes netradične vyjde už v pondelok, bude plný lásky a aj nejaký ten tip na valentínsky darček sa nájde. Musím sa priznať, že čím som staršia, tým menej riešim veľké a okázalé dary na Valentína. Asi to má niečo s tým, že dospievam. Pomaly, veľmi pomaličky, ale v mojom veku by sa to už hádam aj žiadalo. A ak máte aj vy radi minimalistické a decentné darčeky tak vás tento článok zrejme zaujme. Ja by som sa tento rok na Valentína určite potešila kytici tulipánov, lebo tulipány zbožňujem a sú pre mňa milé privolávače jari a môj drahý? Nuž tak ten určite dostane nejakú veľmi dobrú čokoládu a jednoznačne viac percentnú, pretože on on takú skrátka ľúbi.



Sviatok, ktorý nasiera

Pri písaní tohto článku mám niekde v pozadí pustený film láska nebeská. Je to strašná starina, a teda neviem či ste ho videli, ale pojednáva o tom, že láska skutočne existuje, a že najlepšie ju spozorujete v letiskovej hale. Uvedomujem si že Valentín je pomerne zatracovaný sviatok, pretože všetci, ktorí sú zaľúbení hovoria, že však lásku si treba ukazovať každý deň a nie iba jedenkrát v roku a všetci tí, ktorí sú momentálne single sú na neho nasratí tiež, pretože ho nemajú s kým oslavovať Podľa mňa je to  iba zlý uhol pohľadu, lásku si treba naozaj ukazovať viac krát za rok a pravidelne, ale mať taký jeden deň ako výročie, ktorý bude špeciálny, a na ktorý sa budeme dopredu tešiť a pripravíme si prekvapenie jeden pre druhého pokojne iba maličkosti  ako raňajky do postele, navarený slávnostný obed, či večer pri sviečkach, na tom až tak nezáleží, ale podľa mňa je to milé. A nemusíte to vôbec ponímať nejako silene a marketingovo a nakupovať si bonboniéry v tvare srdca, pokojnej si kúpte trebárs aj tú viac percentnú čokoládu, ktorú si kupujete v podstate každý druhý deň, ale viete, že toho druhého poteší.


Ženské srdce zaplesá

No a ak ste náhodou single tento rok, tak nezúfajte, každý z nás má obdobie v živote kedy je zrovna sám, to ale neznamená, že to o rok či o dva nebude inak, takže sa budete zase raz tešíť z prítomnosti toho druhého, ktorého neskutočne ľúbite. Tak teda nelámte palicu nad týmto sviatkom. No a ak náhodou tápete a neviete čo svojej polovičke, tak Zuzka zo značky LukZu design vytvorila takéto krásne náhrdelníky z mušľových perál a podľa mňa potešia nejednu ženu. Ja mám od Zuzky jeden, ale na fotenie som si ich požičala viacero. Veľmi pekne ukážu, keď sú navrstvené, no na druhej strane si myslím že vašu polovičku by potešil určite aj jeden a nemusíte ích hneď kúpiť 20, ale je to na vás samozrejme. Ja som si ich zapla klasický dopredu,  ale Zuzka ich napríklad nafotené tak, že vysia dozadu a je to veľmi efektné napríklad k spoločenským šatám s holým chrbtom či svadobným. Naozaj sa mi to veľmi páči a cenovo sú viac než dostupné. Majú zapínanie na magnet a ako vidíte tak ja som ich použila do takého povedzme mestského outfitu na bežný deň. A myslím si že sa rozhodne nemusíte báť že by perly z nejakého dôvodu boli iba čisto spoločenským kúskom.  Podľa mňa sa dajú pekne kombinovať aj do práce, na deň s babami či na kávičku. Veď koniec koncov fantázii sa medze nekladú, tak sa môžete pokojne vyšantiť. Nechám vám tu aj LINK priamo na tú fotografiu, o ktorej som hovorila, kde ich Lucka nastajlovala dozadu do výstrihu na šatách, pretože je to mega efektné a je to ďalšia inšpirácia.


Tak nech sa už na toho Valentína
rozhodnete robiť čokoľvek, osláviť ho či neosláviť ,prajem vám, aby tento deň bol pre vás ľahko stráviteľný a v prípade, že ste sami alebo ste sa so svojou láskou rozišli, tak v každom prípade nezabúdajte na to, že láska je tu pre každého a skôr či neskôr si nájde aj vás, a keď už si vás nájde, tak sa už iba treba starať o to, aby rozkvitala, pretože priatelia to nie je samozrejmosť, že vás partner alebo partnerka ľúbia, a že sa každé ráno pri vás prebudia s radosťou, to je dlhodobý proces a o lásku sa naozaj, naozaj treba starať. Chce to veľkú dávku trpezlivosti a ešte väčšiu dávku odpúšťania a možno, možno aj poriadnu dávku empatie a to je na pondelkové ráno podľa mňa celkom dosť. Ja už viacej asi uvažovať nezvládam takto na pondelok, tak sa majte krásne a želám vám príjemný štart do tohto týždňa plného lásky, srdiečok, ruží, tulipánov a kvetov od výmyslu sveta, čokolád a všetkého možného, čo sa na vás valí z každého jedného obchodu, ale ak sa vám to náhodou nepáči, tak ľahká pomoc, netreba chodiť do shopping centier. Veľa lásky kamaráti.

Ja mám tieto fotky plné lásky s mojou kamkou, ktorú na IG poznáte ako Rogue Minimal. Peťka včera oslávila svojich krásnych 30, tak jej pokojne utekajte niečo pekné napýsať na instáč. Všetko naj naj naj kamka.

XOXO


Môj outfit:

Čiapka - hyggekrog.cz // Perly - Lukzu design // Rolák na kojenie - Jozanek.cz // Nohavice&okuliare&bunda - H&M // Topánky - CCC Shoes&Bags
Outfit Rogue_Minimal:
Čiapka - Handmade by Romiikes // Tričko - Kristinaptacin // Opasok - lk_design_leko // Kabát - Renewals by Nosene

You Might Also Like

0 komentárov