Rest in peace Karl...

Wednesday, February 20, 2019

Ródeo mimo arénu

Čaute kamoši. Dnešok je veľmi rozporuplný deň. Chceli sme vybaviť všetko a nevybavili sme nič. Z tohto sveta odišla módna ikona a do našej rodiny pribudla mini ikonka Sophia. Vitaj princezná. Zrejme je dnešok presným príkladom toho ako to v živote funguje. Radosť sa preplieta so žiaľom, úspech s neúspechom, pretože priatelia - život rozhodne nie je ROZPRÁVKA. Cez víkend som si zas a znovu uvedomila prečo sa nepúšťam do debát o politike a tento článok mal byť o topánkach. O mojej obľúbenej značke a o tom, prečo to tak cítim. Ale ako vidíte bude o všetkom, pretože taká som. Skáčem z témy na tému a riešim všetko, čo sa ma aktuálne dotýka. Je to také mini ródeo.



Nejde to, nedá sa, nič nemám

Toto sú pre mňa 3 super cute hlášky, ktoré aktuálne Zaky hádže v takých prípadoch, že ma ide udusiť od smiechu, ale samozrejme zachovávam vážnu tvár, pretože ak vám nejde zavesiť kýbel na hák od helikoptéry, tak to je veľmi vážna vec v živote 2 a polročníka. Hneď  v závese ide "plačkám" za čím následuje moje "tak neplačkaj" a  "nebojím sa". Teda takto, ja som vedela, že keď Zaky začne konečne rozprávať, tak to bude stáť za to, ale v najbláznivejších snoch som si nepredstavovala, že to bude takéto vtipné. Ja ho žeriem a neviem sa dočkať aké rozhovory budú viesť s Beky. Týmto uzatváram ďalšiu pamäťovú stopu, lebo úprimne? Som si istá, že o pár rokov, chcem povedať mesiacov, teda dní, hneď ako bude u neho v kurze iná hláška, na toto jeho kombo zabudnem. Ale tu, tu ostane večné a ked si budeme s drahým na staré kolená tieto riadky čítať a ja viem, že budeme, lebo ja mu ich čítať budem aj keby nechcel, tak ma stisne pri srdiečku a budem vďačná za to, že mi tieto spomienky neodniesol čas.


Topánky po 1050x


Topánky sú nekonečná téma asi všetkých žien. Keď som nám balila oblečenie a obuv na východ a vyhadzovala krabice, pretože doma to bol síce skvelý spôsob na uskladnenie sezónnej obuvi, ale u mojej drahej svokri by mi to asi neprešlo, tak som si uvedomila, že jedna značka predčila všetky ostatné. V teniskách u nás pred Nike rozhodne vedie Converse a to na plnej čiare. Máme ich milión a nie len my, ale aj Zaky, takú zásobu tenisiek som nemala snáď do svojej 30tky. Nuž takto, naše deti žijú v dobe neuveriteľných možností. Spomedzi klasickej obuvi dominovala rozhodne obuv od CCC Shoes & Bags. Ja osobne si potrpím na koženú obuv a snáď mi to vegáni odpustia, ale jednoducho mám pocit, že tie boty  budem mať až do hrobu. Chápete. Proste sú nezničiteľné. Myslím si, že robia cenovo dostupné a naozaj kvalitné topánky a dokonca aj tie, ktoré nespadajú do kategórie koženej obuvi mám viac ako 3 roky a sú stále ako nové. Samozrejme sa o ne starám, všakže. Potom som sa zamýšľala,či existuje nejaký pár topánok, ktoré mám v botníku už naozaj, ale naozaj dlho. A viete čo? Mám. Majú viac ako 10 rokov a podľa mňa budú štýlové aj o 50. Najväčší gól pri nich je, že som si ich dotrepala zo Španielska (mojej dream krajiny, kde by som asi chcela zostarnúť) a sú z Bershky. Áno, moje najstaršie topánky, čo mám tretinu svojho života, pochádzajú z Bershky, sú to kožené dreváky a stáli ma naozaj, že takmer nič. Lebo keď bol výpredaj v Espani, tak to bolo ako zadarmo.



Look a la školáčka

K tomuto looku som neskutočne chcela dať rockové tričko. Mám jedno, ale už je na ďalekom východe a rozhodne netuším v ktorej krabici či taške sa nachádza. Pôvodne som mala na sebe čierny rolák, ale bolo to také očakávané celé, že som vybehla do obchodu a v H&M som si za 5Eur kúpila toto tričko s leopardím printom. Stále platí, že nákupy v obchodných centrách obmedzujem, ale viem, že to tričko vynosím, tak snáď kvôli tomu neskončím v pekle. A tá školácka sukňa na traky je zo SheIn, pretože si na mňa po 1000 rokoch spomenuli a niečo milé mi teda poslali. Ja im krásne ďakujem, ale do ich veľkosti M, sa už tak úplne nezmestím. Rozumej, že na tej nádhere a na tom mojom hrubučkom páse už nedopnem zips. Je to pre mňa aj taký výstražný prst hore, aby som obmedzila čokoládu a začala sa hýbať. Takže dvojitá vďaka. Vážne. Preto tu nie sú žiadne fotky od chrbta. V každom prípade s promo kódom 9romilikes mate 10% zľavu pri nákupe nad 60$. A ak by ste sa rozhodli pre moju sukňu, tak pripájam aj link priamo na ňu - SEM



Na dnes mi už písania stačilo a ván čítania asi tiež, tak krásnu stredu a vidíme sa o týždeň.
xoxo vaša Romi


You Might Also Like

0 komentárov