Pyžamová párty...

Wednesday, March 13, 2019

Milujem Marvelovky

Dobré ránko priatelia. Rozmýšľala som ako začať tento článok. Ale v zásade platí, že o toto som si koledovala tým posledným. Tak poďme na to pekne poporiadku. Minule som vám sľúbila outfitový článok a písala som vám ako to tu zbožňujem. Je krásne ako sa veci dokážu zmeniť z minúty na minútu. Teda nie, že by toto nebol outfitový článok a tiež som to tu na tom krásnom východe nezačala nenávidieť, ale. Ako ja milujem ale. Vždy sa za ním skrýva toľko krásy. Ale to naše okúzlenie trvalo asi týždeň. Babička si totiž od kaderníčky okrem nového účesu priniesla aj vírus chrípky a ten nám tu aj pekne zanechala predtým ako odišla do práce, a tak sa stalo, že sa nám celý dom zmenil na lazaret. Z celkového počtu 7 ľudí a jeden pes je zdravý ten jeden pes a potom ešte Beky. Pri písaní tohto článku iba dúfam, že to tak aj ostane. Pretože medzi návalmi zimnice, horúčav, príšerního detského kašlu a plaču a horúčkami, ktoré neodchádzajú ani cez deň, by som už choré mimino nezvládla. Tak si tu fungujeme. Striedame sa pri deťoch metódou, kto v daný deň najmenej umiera, ten má čierneho Petra, čo znamená, že varí, kŕmi a uspáva a upratuje. Ja som ležala v nedeľu a v pondelok to vyzeralo ako po vojne. Ćo vám poviem, mali to na starosti chlapi. Dnes bola moja šichta a tak už o 8mej boli deti najedené, podlahy zotreté a pralo sa. Hádam aspoň vďaka nechuti schudnem tie vianočné koláčiky, nech si ľudia prestanú myslieť, že som tehotná. 

Pyžamové nohavice na bežný deň

Nuž a konečne k tomu outfitu, pretože tieto fotky od Tomáša sme nafotili asi za 10 minút, ale to, čo sa mu s nimi podarilo, no čo vám poviem. Cítim sa ako postava z komixu a tento môj komixový look nosím posledný týždeň v kuse. Viete prečo? Pretože tie super kockované nohavice sú vlastne pyžamo. Nuž tak, ako vidíte pokojne ma môžete stretnúť pochodovať po ulici aj v pyžame. Som bez hanby aspoň čo sa týka obliekania. Nedávno som mala 33. Zámerne nepíšem, že som oslávila 33, lebo žiadna oslava nebola, no a zvyčajne som si k narodeninám sama niečo kúpila a teraz? Nič. Ja naozaj nič nepotrebujem. Obchod tu mám iba jeden a sú to potraviny a ani v nich som ešte nebola. Tak vlastne tu nemám ani nástrahy. Dalo by sa polemizovať, že môžem nakupovať online, ale po poslednom zážitku s kuriérom, si to radšej rozmyslím. A dnes som vám chcela ešte niečo a trochu to súvisí s programom, ktorý máme u babiny pustený, pretože ó áno - babina má televízor.

Volím teda som

Ako podmaz mi tu teda idú debaty s kandidátmi na prezidenta. A nemyslite si. To, že sme odišli na východ neznamená, že nebudeme voliť svoju kandidátku. To teda budeme. Máme totiž voličský preukaz a rozhodne si pôjdeme splniť svoju občiansku povinnosť. Tak nezabudnite, že treba voliť a ja vám nejdem hovoriť, že koho si máte vybrať, to je na vás, ale moja preferencia je zrejmá, že áno. A ešte jeden objav mám pre vás. Teda pre mňa to bol objav, vy sa mi možno iba zasmejete. Minule som sa svojmu drahému sťažovala, že aké super by bolo mať niečo ako diktafón, ale taký, čo by mi to nahovorené slovo rovno prepisoval do elektronickej formy. A on sa zasmial a zapol mi chat a tam mi ukázal ikonku mikrofónu. Ja som si myslela, že to je iba na odosielanie hovorenej správy a bum ho. Tam viem diktovať a ono to píše. Veľká vec. Teraz môžem sedieť na tróne a diktovať najnovší článok ako pani. Nie, že by som to tak robila. Ale ja som išla ešte ďalej a toto ak niekto prinesie do života, tak to bude bestseller. A teda, že by som si iba pomyslela, čo chcem napísať a ono by sa to napojilo na moje vlny a prenieslo to moje myšlienky do elektronickej formy. Akože toto by sa dalo asi všelijako zneužiť, ale to by som mala články napísané ešte pri uspávanú detí. Chápete. Veľká vec. Na dnes už končím s mojimi scifi nápadmi. Sľubujem.


Foto: TOM LOFT 


My look:
Pyžamo - Calliope // Mikina - Zara // Bunda & baretka - H&M // Converse // Kabelka- Stradivarius 


You Might Also Like

0 komentárov