Prečo som neodolala nákupom v Zare?...

Wednesday, July 24, 2019

Letné výpredaje útočia

Ahojte kamoši. Ešte stále mám v zásobe fotky z nášho roadtripu, ostáva nám zhrnutie cesty do Chamonix, kde sme sa kukli na Mont Blanc a najväčší aktívny ľadovec v Európe, ale dnes si predsa ešte strihneme Pražku a ďalší outfit na bežný deň, čo pre mňa znamená hlavne kojo friendly a pohodlne. Túto sukňu mám zo Zary a na blogu ju v stajlingu už vidíte asi 3tí raz, a ja dúfam, že vás stále baví rovnako ako mňa. Je to výpredajový kúsok, vyzerá ako keby som si ju upravila sama, ale takto už vlastne prišla z výroby, no a stála ma naozaj minimum. Ako viete, tak ja sa nebijem do hrude ako nikdy nepôjdem nakupovať do HMka či Zary. Snažím sa tam však chodiť čo najmenej, a ak si niečo kúpim, čomu som sa nevyhla ani pri návšteve Prahy, tak je to niečo, čo využijem po viaceré roky. Rovnako ako som si kedysi kúpila túto sukňu. Nuž a presne takým kúskom bol pre mňa aj tento trenchcoat. Svoju riflovku som požičala švagrinke a môj sveter uniesla babina čiže relevantný dôvod skočiť do Zary, ktorá je úplne náhodou na skok od obrovského hračkárstva Hamleys, bol hneď na svete. Strategickejšie miesto snáď ani neexistuje. 


5 minútové nákupy

Bol to už náš posledný deň v Prahe, Zaky odišiel o deň skôr s babinou, aby si užil cestu vlakom a my sme sa mu rozhodli kúpiť šrobovák Black"n"Decker v tom hračkárskom raji. Môj drahý manžel sa ma spýtal o koľko má predĺžiť parking, a keďže sme už všetci v čase obeda pred nosm videli len sviečkovú, tak som mu povedala, že 30 minút bude stačiť, že iba vbehnem na 5 minút do Zary. Keď odchádzal do hračkárstva, tak prehodil iba niečo na štýl, že keby vedel, že chcem ísť nakupovať, tak to mohol predĺžiť o 3 hodiny, srandista jeden. Ja som presne o 5 minút vychádzala so Zary s kabátom a so sakom a ešte som ho videla v spleti ľudí, ako kráča k hračkárstvu. Takže tak. My ženy vieme veľmi efektívne využiť čas. Vďaka Bohu, že som nemala toho času viac, lebo by som sa asi utrhla z reťaze. V Hažlíne máme totiž iba potraviny. A vyberať rožky či chlieb nie je v žiadnom prípade také povznášajúce ako saténové tričko či jeansy. Pravda je taká, že saká zo Zary patria medzi najkrajšie v mojom šatníku a mám ich tam už dlho-predlho. Jediné, čo ma sklamalo bolo zdobené koženkou a čas, ktorý strávilo na vešiaku sa prejavil a tá koženka sa proste rozpadla. Z tohto hladiska je to pomerne eko materiál, lebo sa rozkladá naozaj celkom rýchlo. Akože pár rokov som ho mala, ale isto to bolo max 5, tak ma to celkom prekvapilo, čo vám poviem. 


Späť v realite

Nuž a už sme teda týždeň doma na dedine. Ja som z neho s Reb síce 2 dni strávila v nemocke, ale už máme zase pokoj a pomaly sa vraciame do našich normálnych kolají. Nechápte ma zle, ale naozaj sme najazdili dosť veľa kilometrov v aute. Aj výlet do Prahy sa zdá ako celkom štreka, keď tam idete cez celé Slovensko. A pobyt v nemocke, aj keď so skvelými správami, je stále vyčerpávajúci. Najmä keď ste na oddelení, kde zlé správy striedajú horšie a vidíte deti s naozaj ťažkým zdravotným stavom. V takýchto momentoch si uvedomím, že mám byť za čo v živote vďačná a to mi môžete veriť, že som. Je to taký krásny budíček a dopriala by som každému, kto rieši blbosti viac ako je zdravé, sa ísť na chvíľku takto niekde prebrať. Takže tak. Ja ďakujem každý večer za všetko, čo mám, za naše deti, aj za môjho "insta" manžela, za tento náš oddychový rok na dedine, za to, že sme náš roadtrip prežili v zdraví, za to, že sme všetci relatívne zdraví, za priateľov, prácu a aj toto moje hobby. Za skvelých a kreatívnych ľudí, ktorých som vďaka blogu spoznala. Proste za všetko, čo ma robí tým, kým som. 



Na dnes koniec mojich hlbokých úvah, Boh vie, že ja moc neuvažujem, tak toto je asi maximum, čo odo mňa môžete očakávať, ale snáď je to i tak dosť, koniec koncov stále je to tu najmä o outfitových inšpiráciách. Posielam pusu kamošky a ak vám niečo napadne, tak sa pýtajte. A teda, aby som nezabudla, sukňu som doplnila o ľanový top, Conversky sa mi už rozpadajú na nohách, ľadvinka je môj najlepší kamoš odkedy sú neni pre trapkov a vyzerajú k svetu, táto je z CCC a šatka je sekáčová, to už asi viete.


You Might Also Like

0 komentárov