Ktorý doplnok musíte mať doma toto leto?...

Wednesday, July 31, 2019


Perly na okuliare

Ahojte priatelia. Nikdy by mi nenapadlo, že budem niekomu ukazovať iné mesto ako Bratislavu. Veď koniec koncov tam som sa narodila a strávila prevažnú časť svojho života, ale ako viete, človek mieni a ... Tak sa stalo, že sme Paliho bratrancovi a jeho rodine z Poľska ukazovali Bardejov, a ak si myslíte, že to bol Pali, ktorý sa chopil prehliadky, tak sa riadne mýlite. Úplne ma dostal otázkou, čo im ukážeme. Takže ak sa prvý krát chystáte do Bardejova a nebofaj máte aj deti, tak za mňa si určite pozrite – námestie s katom, radnicou a kostolom, fotka pri starých zvonoch a pod katovou čepeľou je samozrejmosť, potom hradby, zmrzka, pre deti ihriská, osobne mám radšej to pri kostole a chcela som ešte aj prechádzku po Bardejovských kúpeloch, ale vonku bolo tak krásne, že sa človeku z toho inferna chcelo zavrieť sa v chladničke, a tak sme ušli domov na obed.

Trendy a netrendy
Čo sa môjho looku týka, tak mám na sebe sveter zo sekáča, ktorý mi ukázala babina tu v Bardejove a už som vám ho spomínala. Stál presne 30 centov. Je z kvalitnej bavlny a mne sa páči. Možno vyzerá trošku ako po babičke, ale myslím, že sa s ním bude dať pekne pracovať. Keď som ho kupovala, tak som mala na sebe mom jeans z Blogger Bazáru od Viki a vyzeralo to božsky. Teda podľa môjho merítka. Lebo veď vkus a štýl máme každý iný. Tento sveter teda považujem za jemne netrendy kus oblečenia a tak som tento look trošku vyvážila trendovým doplnkom v podobe retiazky na okuliare. Je z dieľne LukZu design šikovnej Zuzky a jej kúsky ste už u mňa mohli vidieť a nie len u mňa. Sponkovému trendu som síce neprepadla, ale Zuzka ich robí dokonale a už som ich videla na viacerých blogerkách. Takže rozhodne odporúčam ísť si jej tvorbu pozrieť. Bude sa vám páčiť. 


Ďalšia do očí bijúca vec je úprava dnešných fotiek. Tu vás zároveň prosím o zhovievavosť a váš názor, koniec koncov, vy si sem prídete pozrieť aj fotky, ktoré vytvárame, a tak mi smelo povedzte, ak je podľa vás táto úprava už cez čiaru. Toto fotenie bolo naozaj veselé, Zachariáš sa mi vybral asistovať a to ma úplne dostalo. Proste zahlásil, že aj on sa chce s maminkou odfotiť a bolo. Osobne si myslím, že sa so mnou chcel fotiť, lebo sme si za lokáciu vybrali kostol a Zaky a kostoly majú medzi sebou istú formu magnetizmu, vždy sa chce ísť pozrieť dnu. Ale úprimne? Ja si užívam tento čas, keď sa naše deti s nami chcú fotiť, pretože viem, že príde aj čas, keď sa im to bude zdať super trápne a už zďaleka nás vysmejú. Ľúbim vás vy moje ňuňuňu detičky. 




You Might Also Like

0 komentárov