Nekompromisná pravda o blogeroch...

Wednesday, August 28, 2019

Neberte ma vážne

Čaute kamoši. Ak ste ma niekedy brali vážne, tak dúfam, že po tomto článku to prehodnotíte. Viete ako blogeri zvyknú písať, že toto a hento určite musíte mať, a ak nepôjdete na dovolenku do nejakého riádu, tak váš travel bucket list nebude kompletný, ak sa nebudete krémovať práve týmto krémom, tak budete škaredé ako opice, ak nebudete jesť iba VEGAN, tak zhoríte v pekle, a tak ďalej a tak ďalej. Nuž tak všetko toto sú úplné kraviny. Cestujte kam chcete, jedzte, čo chcete, obliekajte si, čo chcete, proste robte iba to, čo sami uznáte za vhodné. Ak sa vám nebodaj zapáči niečo z toho, čo vám na blogoch ukazujeme, tak paráda, ale pamätajte, že vy si žijete svoj život a nie je o nič menej kompletný ako ten blogerský. Akože toto vám môže prísť totálne mimo, ale asi by ste sa čudovali koľko ľudí sa môže cítiť zle, pretože sa porovnávajú s niekym iným.

Prekvapenia z východného Slovenska

Prekvapilo ma tu už veľa vecí. Pán v potravinách s gumovým náramkom s nápisom I am LAURA, veľmi príjemné prostredie a jedlo v Prešovskej Poetike, nuž a teda aj to, že sú tu sekáče pomerne obľúbené a to tak tie obyčajné ako aj tie neobyčajné, a takým je práve ALMARA. Už ste na blogu mohli vidieť batoh z ich dielne a na osvieženie pamäte vám na koniec článku šupnem link a ak ma nebodaj sledujete aj na Instáči, tak tam ste ma už mohli vidieť vo fialových šatách, ktoré som ulovila počas ich dňa, kedy bolo všetko za 50 centov, takže odpoveď na vašu otázku znie : ÁNO! Tie šaty boli za 50 centov. No a prečo vám to sem vlastne píšem, lebo možno ste based na východe a možno ste o nich ešte nepočuli a možno nemáte na piatok podvečer žiaden program, tak vám dávam do pozornosti ich PIATY VEČERNÝ PREDAJ. Bude vás čakať nový tovar, hudbička aj občerstvenie, no nekúp to. 


Kimono part 2

Nuž tak a teraz pre všetkých milovníkov karate a iných bojových umení, ktorí k ním majú rovnako blízko ako ja, nezúfajte. Oblečte si plachťáky a môžete sa na chvíľu cítiť ako Karate Kid. Nekecám. Ja som si k nim do stajlingu na seba šmrncla crop top, čo je ako som už viackrát spomínala v prípade môjho pupku odvaha, ale odvážnemu šťastie praje a ja sa odmietam brať príliš vážne, ale pre pokoj ľudí, ktorí na mne v ten deň spočinuli svojim zrakom, som si vzala aj košeľu a to rovnako z netradičného sekáču v Bratiske NOSENÉ. Takže tak. Podporujem aj svoju peňaženku a aj lokálnu tvorbu, no aké sladké odo mňa. Majte sa krásne, nič nekupujte, veď i tak ide zima a budeme sa doma drkotať a ani pes na nás neštekne. Alebo kupujte všetko na ďalšie leto, je to len a len na vás. HAHA. Som alibista tuším.


P.S.: Vlasy mi rozfúkal vietor a naozaj sú umyté. Ja len tak, aby mi neprišli zhrozené správy.

You Might Also Like

0 komentárov