Z lacného kraja a.k.a ako nakúpiť pre chlapa v sekáči...

Wednesday, September 04, 2019

Dobré ránko. Tento článok sa mi nepíše ľahko vzhľadom na prostredie, v ktorom vzniká. Možno už viete a možno nie, ale s Rebi sme zase hospitalizované v nemocnici a aj keď viem, že mnohé z vás môžu prežívať ťažšie chvíle, pre mňa je toto pomerne náročné. Vidieť svoje dieťa ako bojuje s nepriazňou osudu je zrejme jedna z najhorších vecí, ktoré rodičovstvo prináša. Ja som však optimista a verím v silu myšlienky, a tak ak nás chcete podporiť, tak pokojne posielajte svoju pozitívnu myšlienku smerom k Rebi, stavím sa, že padne na úrodnú pôdu. Pôvodne som si myslela, že článok písať ani nebudem, koniec koncov máme byť hospitalizované až do Rebiných narodenín, ale. Ale to malé šidlo si spokojne odfukuje a ja sa s vami chcem podeliť nie len o jej silu, ale aj o nové fotografie a tip na udržateľný spôsob nakupovania oblečenia aj pre pánov, aby si chlapi nemysleli, že ich sa konzum netýka, lebo všetky manželky a frajerky vedia, že sa týka, tak sa netvárte nevinne. 



Nakupovanie z druhej ruky

O tom, že nakupovanie z druhej ruky je pre ženy pomerne jednoduché vás už hádam nemusím presviedčať, ale že sa dajú nájsť aj krásne kúsky pre vaše polovičky, to ste možno netušili a ani v najdivokejších snoch ste si to nedokázali predstaviť. No tak nech sa páči moje milé, tu to máte a viete čo? Bude toho viac. Lebo tak sa stalo, že ten môj chlap si v tom sekáči našiel snáď viac kúskov ako ja. Dokonca sa mi podarilo vybrať sveter aj pre môjho švagra, taká som ja zlatá a dokonca ho aj nosí, takže som sa zjavne trafila. Nemyslite si, ja chápem, že veľa ľuďom sa nechce prehľadávať sekáče, nemajú na to čas a možno ani chuť. Tu by som však povedala, že sa nesnažím vytvoriť nejakú utópiu, kde odevný priemysel nadobro skončí a budeme nosiť, čo máme do zodratia a potom pobehovať nahí s listami cez naše prirodzenia. 


Len mi tak napadlo, že toto je cesta ako ukázať ľuďom, ktorých by to mohlo zaujímať, že obliecť sa pekne v sekáči za 1 euro sa v pohode dá a potom si môžete kľudne kúpiť aj lokálne ponožky napríklad od Jeej a ísť na hipsterskú kávu a vegánsky koláčik, lebo ste ušetrili. Prípadne skočiť k barberovi, lebo aj to je teraz in. Srandičky. Proste, ak vás to baví a radi hľadáte poklady, tak aj v sekáčoch sa to dá a aj pre chlapov. 




Spešl miesta

Ja samozrejme netvrdím, že v každej dedine či mestečku nájdete práve taký sekáč, kde budú vaši chlapi odpadávať z tovaru. Veľa a to naozaj veľa sekáčov má tragický tovar. Respektíve je tam všetko možné aj nemožné a vy sa cez to buď prekúšete alebo skočíte do sekáčov ako je Nosené a Almara a máte vybavené. Inak ak si niekto myslí, že o nich píšem, lebo mi za to zaplatili a je to spolupráca, tak nie je tomu tak. Proste sa mi páči ako to robia a myslím, že o dobrých veciach treba hovoriť a šíriť ich do sveta. My sme si našli v Almare pri našej poslednej návšteve krásne kúsky a chceme sa o to s vami podeliť. 



Malá pauza v myšlienkovom pochode, lebo som musela Reb vrátiť nožičky do nemocničnej postieľky, z ktorej by aj počas spánku, tak rada ušla. 



Tak páni, ak máte radi vintage denim, košele, tričká, športové oblečenie, či chcete oblečko na doma či voľný čas, tak pokojne skočte do už toľkokrát spomínanej Almary ( v Prešove - ja len aby sa niekto nečudoval, že kde to je) a dajte mi aj vedieť, ak si niečo kúpite. Som zvedavá na spätnú väzbu a či to niekoho nadchlo. Majte sa krásne a prosím hlavne buďte zdraví. Ja to omielam stále, ale ZDRAVIE je najviac. Neviem, či som nemala písať nejaký HEALTH blog alebo čo. 



Zhrniem to tu pre preskakovačov dlhých článkov. Môj drahý muž má na sebe lokálne ponožky, staré a špinavé Conversy, "Rejben brejle" a vohoz za Euro (vintage denim nohavice a tričko). Koniec zhrnutia. Bežte už od toho mobilu. 

You Might Also Like

0 komentárov