Príbeh ANTI fashion BLOGERKY...

Wednesday, November 27, 2019

Dobré ránko priatelia. Z každého rohu na mňa vyskakuje reklama na BLACK FRIDAY. Prisahám, že úplne z každého, lebo žijeme vo svete sociálnych sietí a internetu a aj v compe mám už asi vírus, lebo ma tu atakujú reklamy na tento úžasný nákupný zážitok. Ani vám tu dnes nejdem písať, že sa to v zásade na mnohých eshopoch ani neoplatí, lebo si zámerne navyšujú ceny, aby potom mali 70 a viac percentné zľavy. Aleluja. Prežijem bez novej ... (doplň si) a prednostné nákupy sú úž úplný gól. Jednu jedinú vec som si chcela kúpiť a to saténovú midi sukňu v NUDE odtieňoch a viete čo? Našla som ju iba v jednom obchode a je bez zľavy a vlastne som si ju zatiaľ nekúpila. PREČO?


Lebo...robím prieskum trhu

Chcela som sa zachovať rozumne, a tak som na storke Instagramu postla výzvu. Veď viete ako to je. My ženy stále niečo obmieňame a napadlo mi, že niektorá z vás takú sukňu možno má a chce sa jej zbaviť. Zatiaľ sa nik neozval, no nádej umiera posledná. Ďalšia vec je pozrieť sa v sekáči, lebo tam sa veru dajú nájsť všemožné poklady. Aj keď málokedy práve takéhoto typu, chápete - nejdete úplne do potravín, čiže ak máte chuť na rožok, možno budú mať iba croissant a možno ani ten nie. Čiže nájsť saténovú sukňu so všetkými mojimi špecifikáciami môže byť problém, ale nevzdávam sa. Zatiaľ mi v pamäti zostáva uložený obchod, kde ju majú a kým neminiem všetky svoje možnosti, tak si ju nekúpim.




Lebo...robím prieskum svojej hlavy


Poznáte to, niečo zbadáte a páči sa vám to. Potom vám to behá po rozume. Stará JA by si tú sukňu okamžite kupovala. No a čo, že ma o týždeň prestane baviť. Posuniem ju ďalej a hotovo. Ale nová JA radšej počká. Týždeň, dva, koľko treba. Porozmýšla, či ju má ako ladiť, či je to kúsok, ktorý zapadá do mojej skrine, k mojej povahe, proste či si spolu sadneme, Nechcem si bezhlavo nakupovať kopu blbostí iba preto, že môžem. Nie je to niečo, čo chcem učiť naše deti. Chcem aby rozmýšľali, a tak rozmýšľam aj ja. Ak na ňu po pár týždňoch zabudnem, tak to tak malo byť. Ušetrím peniaze aj planétu. Je to win-win. Ak ju náhodou dovtedy zoženiem z iných zdrojov ako z HMka, tak to bude paráda. A o tom, či ju potrebujem sa tiež nemusíme baviť, lebo nepotrebujem. Páči sa mi a potešila by ma. Či iba na krátko alebo na celý život, to zatiaľ zisťujem. Ak to zistím, tak sa to dozviete, lebo ju s veľkou pravdepodobnosťou uvidíte v nejakom outfite.




Lebo...som na sukne

Toto je celkom sranda, lebo 10 rokov dozadu by som to o sebe nikdy nepovedala. Čas vie robiť neskutočné zázraky. Každú dekádu je zo mňa iný človek, našťastie mám pocit, že sa mením k lepšiemu. Je to samozrejme môj subjektívny názor a vy sa s ním absolútne nemusíte ztotožňovať, chápem vás. A teraz zase k tým sukniam. Táto, v ktorej sa premávam, a ktorá mala vypáliť úplne inak, teda podľa mojich predstáv, je vyrobená v Škandinávii a je to 100 percentná vlna a (keby ešte nestačilo) je zo sekáču za 30 CENTOV. Keby som raper, tak viem po akej číslovke idem. Mám k nej sekáčový sveter, obrovskú bundu, kabelku, ktorá ku mne nepasuje a mám v pláne ju posunúť ďalej. Je ešte z čias môjho starého JA, ktoré kupovalo všetko. Tú kabelku som vytiahla 2x, ten druhý vidíte a na prvý vám hádžem link SEM. Proste nám to spolu nejde. Rovnako to nejde ani s topánkami, ktoré sú skvelé, ale nie k tomuto looku. Chýba mi zrkadlo priatelia. Keď som to skladala dokopy, tak mi to prišlo ako skvelý nápad, ale keď som to videla na fotkách, tak mi tam tie pančušky a topánky proste vadia. Dala by som čierne šnurovacie workery a čierne tenšie pančušky a ľadvinku a som to zase ja. Tak si to predstavte. 



Ak chcete vedieť, kto je to ANTI fashion BLOGERKA, tak som to ja dnes. Pretože nenakupujem, keď všetci, chodím v sekáčových handrách a ešte aj úplne neschopne zladená. Tak nech sa páči. Už len vyhrať v Superblogerovi by to chcelo.



Dúfam, že ste sa zabavili a nevykúpili všetko a nezabudnite niekoho potešiť vrámci #GIVINGTUESDAY.

You Might Also Like

0 komentárov