Čarovný svet Matildee...

Wednesday, February 26, 2020

Ahojte priatelia! Toto je náš posledný týždeň z roka na dedine. Bol to skvelý rok, plný prekvapení, krásnych aj náročných dní. Náš život sa zase zmení a prenesie do väčšieho ruchu. Som zvedavá, čo nás v Bratislave čaká. Tak nejak som si totiž už zvykla na to ticho a dedinský život. V nedeľu sa presúvame do nášho nového domova, budem oslavovať narodeniny niekde na pumpe, takže to bude super párty, čo vám poviem, tak trochu si pripadám ako keby sme boli kočovníci. V balení som už asi preborník, tak snáď aj vybalovanie pôjde v pohode. Ale ešte skôr ako sa v Bratislave zabývame, nás s Rebs čaká zase raz nemocnica. Potom to už bude o príprave izby pre deti, ktorú už mám v hlave rozplánovanú a o upratovaní. Preto aj dnešný článok bude venovaný práve deťom.


Kufrík plný radosti

Tento kufrík je plný krásnych hračiek vyrábaných ručne a s láskou. Musím sa priznať, že vyberať hračky pre Rebs je pre mňa o trošku jednoduchšie ako pre Zakyho, lebo veď chápete - som žena, a tak mám logicky bližšie k dievčenským hračkám ako k tým chlapčenským. Nuž a keď som na Instagrame zbadala kufrík s rodinou myšiek, tak bolo vymalované. Obdivujem všetky šikovné mamičky, ktoré dokážu tvoriť takéto nádherné výtvory a som im neskutočne vďačná, že naše deti môžu aj vďaka nim objavovať silu svojej detskej fantázie. To, čo ma na týchto myškách dostalo je, že kufrík je ich domovom. Je tak krásne spracovaný, majú v ňom tú najmäkšiu dečku na svete a podľa mňa, keď ho otvoríte, tak sa naozaj ocitnete v Čarovnom svete Matildee


Naše myšky, naša rodina

Zámerne som chcela myšky v prevedení, aby pripomínali našu rodinu. Tak máme tata fešáka s motýlikom, maminu fashion maniačku s garderóbou na prezliekanie, malého Zakyho a Rebs, ktorá je bábo vo fusačiku. Táto myška je btw jej najobľúbenejšia. Či je to tým, že sme jej ju zosobnili ako jej vlastnú myšaciu verziu, to vám neviem povedať, ale tuším, že hej. Rebs dostala kufrík na Vianoce a s myškami sa hráme pravideľne. Malú Rebs vo fusaku si brávala ako svoje bábo na zaspávanie v kočíku. A ak vás zaujíma ako sa s kufríkom zahrá 1 a pol ročné dieťa, tak úplne v pohode. Som si istá, že ako bude rásť, tak bude vymýšlať nové zábavky. Zatiaľ ich povyhadzuje všetkých, nakŕmi ich a zase napchá späť. Občas sa prevážajú v kočíku a občas ich nájdem kade tade. To, že mám slabosť pre hračky, ktoré sú niečim iné, nie je žiadne prekvapenie, verím, že vás nadchnú rovnako ako mňa. 


Btw toto nie je spolupráca. Tento článok vznikol, aby vás inšpiroval, aby ste spoznali ďalšiu šikovnú maminu a jej krásnu prácu. Kufrík sme si normálne kúpili, ale bola by škoda vám o ňom nenapísať. Tak mi dajte vedieť, ak sa rozhodnete potešiť s ním niekoho v rodine.





You Might Also Like

0 komentárov