Vlasy - koruna krásy?

Wednesday, February 12, 2020

Ahojte priatelia. Na mojej hlave sa za roky od puberty vystriedalo naozaj čokoľvek. Veľkou mierou za to mohol aj fakt, ktorý o mne možno neviete a to, že som zhruba 7 rokov robila vlasovú modelku pre L'Oreal. Bola to jedna z mojich prvých brigád a okrem nových vlasov mi priniesla aj mnoho zábavy a prvé cestovateľské zážitky po Slovensku. Pred každým kolom bol casting, kde si ambasádorka Evka vyberala podľa farby vlasov a aktuálnych trendov, ktoré boli v pláne na prezentáciu. Strihali ma rôzni kaderníci nielen zo Slovenska, ale napríklad aj z Francúzska. Musím povedať, že práve strihanie s Francúzom bolo pre mňa veľmi pamätné. Dlhú dobu som totiž chodila s účesom ako Majka z Gurunu. Táto práca ma sprevádzala až po vysokú školu a posledné úpravy vlasov boli tie, kde som sa viac menej stabilizovala. Aktuálne je pre mňa postačujúca návšteva salónu raz za rok.


Ktorý salón mám najradšej?

Vyskúšala som ich viacero, dokonca som si po jednej úprave vlasov aj poplakala, ale nakoniec som našla miesto odkiaľ odchádzam stále spokojná. Tento článok nevznikol ako forma spolupráce. Chcem vám iba odporučiť miesto, kde mi vždy upravia vlasy podľa mojich predstáv a odkiaľ odchádzam s krásnymi vlasmi. Je to salón DNJ BEAUTY. Už mi vlasy upravovalo viacero kaderníkov a posledná bola Lora. Využila som akciu na Sombre a nechala som si vlasy trošku presvetliť, na leto tak robím pomerne často. Vďaka tomu, že si nefarbím vlasy od korienkov, pretože nemám šediny a moja prirodzená farba vlasov je podľa mňa pekná, tak nepociťujem potrebu chodiť do salónu častejšie. Čo sa strihu týka, tak už neexperimentujem. Mala som super krátke, krátky bob, dlhý bob, postupne prestrihané, s ofinou aj bez a myslím, že polodlhé mi idú najviac a cítim sa v nich najlepšie.


Domáca starostlivosť o vlasy

Neviem koľko času pre seba majú doma iné mamičky, ale ja mám čas na seba až keď deti zaspia, takže to nijak nehrotím. Pokiaľ sa nikam nechystám, tak nepoužívam žehličku ani kulmu a vo veľa prípadoch ani fén. Čo sa vlasovej kozmetiky týka, tak aktuálne používam tuhý levanduľový šampón od TWO Cosmetics, aby som jednak eliminovala plasty v našej domácnosti a potom aj chémiu, ktorú na seba a do seba hádžem. Pokožke mojej hlavy aj vlasom vyhovuje. Keďže mám aktuálne zosvetlené vlasy do studeného tónu, tak si dám aj masku od Maria Nila Silver. Nepoužívam lak ani žiadne ďalšie produkty. Vlasy mi dosť často padali a problém u mňa vyriešil zinok. Myslím, že táto starostlivosť je pre mňa postačujúca, ale ak chcete počuť viac erudovaný názor, tak šup k Janah_Blog. Ona je totiž hairstylistka a určite vie viac ako ja.


Sekáčový kabát po 1000x

Outfit je vyskladaný z môjho sekáčového kabáta, jeansov z druhej ruky, ktoré nosím stále. Vlastne nosím iba tieto a čiene skiny jeansy. Jednak sa v nich cítim najlepšie a potom úplne postačujú mojej aktuálnej minimalistickej nálade. Ostatné čakajú na ich chvíľu alebo nového majiteľa. Ešte som sa úplne nerozhodla. Jarné sako si našlo miesto aj v zimnom šatníku, pretože nikdy neviete, či jar vôbec bude, alebo rovno skočíme do leta. Majte sa krásne a o týždeň sa vidíme s tmavším lookom. Rovnaké jeansy a lokálna tvorba. Teším sa na vás.


You Might Also Like

0 komentárov