Leopard v meste? Jedine bez vodítka.

Tuesday, June 16, 2020

Ahojte kamoši! Zvieracie vzory sa na tomto blogu objavili už v pár postoch. Najväčšiu plochu doposiaľ zaberal leopard na kabáte, ktorý som zdedila od kamošky pred pár rokmi a v šatníku ho mám stále. Aj keď si úprimne myslím, že už ho nezapnem, stále sa ho neviem vzdať a nosím ho iba prehodený. Nedávno som si do šatníka pustila ešte väčšiu leopardiu potlač. Na Instagrame ste už mohli vidieť časť mojich leo šiat a teraz vám ich ukážem v plnej paráde.

Ako ladiť veľké zvieracie potlače?

Pri takýchto výrazných prvkoch sa dá veľmi ľahko skĺznuť k tomu, že budete pôsobiť prestajlovane. Preto si dávajte pozor, aké farby a materiály budete k svojmu zvieraciemu kamošovi ladiť. Netvrdím, že by sa nedal zladiť s neónom, ale na to už musíte mať trochu praxe, aby ste nepôsobili ako cirkusantky. Takže moja rada znie..tramtadadá..menej je viac. Prirodzene pôsobia farby z rovnakej škály. Preto som k leopardovi doladila čiernu koženú bundu, ale ak máte hnedu, tak pokojne použite hnedú. Topánky som si dala svoje kovbojky, ktoré cinkajú tak, že ma v meste počujú už keď sa obujem v Rusovciach. Dôležité však je, že farebnosťou sú neutrálne a to je presne to, čo som potrebovala. Rovnako nenápadne neutrálna je aj kabelka. Klobúk dodáva celému looku trochu bohémsky šmrnc. 

Ako si vybrať ten správny zvierací kúsok do šatníka?

Ja vzdušné maxi šaty milujem, ale ak sa obávate takejto maxi šatovej potlače, tak môžete staviť na niečo trošku decentnejšie a to napríklad na plisovanú sukňu. Vyzerá krásne s bielou košeľou, obyčajným tričkom, mikinou či svetrom. Je to variabilný kúsok, ku ktorému si zladíte rovnako tenisky ako aj lodičky. Ak je pre vás aj predstava zvieracej sukne stále cez čiaru, tak siahnite po kvalitnom doplnku. Môže ísť o kabelku či batoh. Perfektne oživia akýkoľvek jednoduchý look a bude vás baviť niekoľko rokov. Batoh s hadím vzorom mám doma už roky a stále ma baví. Vyzerá super a dokonca naň aj po rokoch dostávam pochvalu. Na zahodenie a to najmä v lete nemusí byť ani ľahká blúzka či košela so zvieracou potlačou. 


Ktorá šelma je naj?

Myslím, že zverom v šatníkoch kraľuje práve leopard, ale nezabudnite, že existujú aj iné. Krásne vyzerajú aj hadie potlače a rovnako zaujímavá je aj zebrová potlač. Nechám to na vašu odvahu a vkus a teším sa na všetky zaujímavé looky, ktoré v meste stretnem a nezabudnite, že na okorenenie bielych letných šiat vám postačí aj pekná šatka. Uviazať si ju môžete do vlasov, na kabelku, ako turban či prehodiť cez plecia. Nebojte sa experimentovať. Vidíme sa o týždeň.


Dajte mi vedieť, ktoré zviera je pre vás to naj a aký kúsok je váš najobľúbenejší?
 

You Might Also Like

0 komentárov