Fit a chutne kdekoľvek?

Wednesday, June 24, 2020

Ahojte kamoši! Želám krásnu stredu. Končí nám mesiac oddychu a už budeme zase s detiskami od nevidím do nevidím. Tí, šťastnejší ich pošlú na 2 týždne k jednej a na 2 týždne k druhej babke. My budeme pokračovať v prázdninovo-dovolenkovom tempe a bez prestávky až do septembra. Dnešný článok sa bude preto niesť v znamení pomocníkov, ktorí nám uľahčujú a spríjemňujú každodennú rutinku. Pretože priatelia, je dosť možné, že do nej na materskej tak trochu skĺznete.

Malý brat veľkého nutri mixéru

Pre mňa je to easy. Nepodľahla som kúpe žiadneho bejby pomocníka na varenie. Nemali sme parné všetko v jednom variče, sterilizovače a čo ja viem čo všetko. Istú dobu som nad ním premýšlala, ale dnes v duchu ďakujem môjmu mužovi, že ma odhovoril. Mali by sme doma o jednu či dve blbosti navyše a to nejde dokopy s mojou povahou. Ja fakt neznášam nepraktické veci a rozhodne nekopím 50 kusov podobných prístrojov. Kulma a žehlička na vlasy sú výnimky. Mimochodom ani jednu som už viac než rok nepoužila. Ale. Existuje jedna vec, na ktorú nedám dopustiť ako pri deťoch, tak aj pri nás a tou je nutričný mixér FitStream. V tom veľkom robíme všetko od nátierok, pribináčikov, cez polievky až po proteínové drinky. Ale jeho praktickosť pri balení a prenášaní z krajiny do krajiny a z miesta na miesto je na bode mrazu. Je ťažký a s nástavcami zaberie pol kufra.

No viete si ma predstaviť, keď som zbadala tohoto super sexi malého brata?


Neviete. Je totiž perfiš na cesty. Cez víkend sa chystáme na chatu a ja ďakujem Bohu, že mi teraz stačí pribaliť FitStream a nemusím trepať veľkého brášku na to, aby som deťom pripravila ovocnú kašu, smoothie či domáceho pribináčika. Aleluja. Z lesných čučoriedok si razom spravíme čučoriedkový drink a Zaky ani Rebs sa nebudú drhnúť šupkami, pretože tento kamoško na takéto veci myslel a vo svojej výbave má sitko. Je to chlapák. 


Kde všade FitStream využijete?

Jediné obmedzenie je vaša fantázia. Chutný, zdravý a najmä čerstvý nápoj si vyrobíte v kancli po nudnom meetingu, vo fitku po náročnom tréningu, na ceste vlakom do Budapešte, pri prechádzke lesom, na pikniku s rodinou, stlačením jedného tlačidla. Stále si myslíte, že byť fit kdekoľvek je nemožné? A čo takto pribaliť ho aj vašim detvákom na desiatu? Samozrejme podľa veku a vyspelosti vašich detí. Zakymu by som žiaden mixér bez dohľadu nedala, lebo asi viete prečo. To dieťa to má v očiach.


Ak si vravíte, že vy vlastne na zdravé drinky až tak nie ste, tak si zoberte kýbel zmrzky, vaše fav kafíčko a čokoládový toping a bum na super sladký letný nápoj. 
Stále som sa vám netrafila do gusta? 
A máte viac ako 18? Tak čo taký gin tonik či iný mňami letný drink na teraske s kamošmi, keď detiská zaspia alebo rovno pri jazere, stanovačka nepustí. Aj tak budeme toto leto všetci na Slovensku respektíve pri slovenskom mori v Chorvátsku. No tak ho teda ukážte aj tým Chorvátom, nech aj oni vedia, čo doma máme za poklady.


A viete čo? Ja som kamoška a vybavila som pre vas súťaž. Jeden z vás si bude môcť vybrať tohoto super kamoša, ktorý sa mu najviac hodí k outfitu. Súťažiť budeme IBA na Instagrame, tak hop šup - stiahnuť appku, ak ju ešte nemáte.

Pre vás ostatných, ktorí nechcete nič sťahovať a vyhrávať, pre vás mám bombovú zľavu 10% na objednávku na www.FitStream.eu po zadaní promokódu: "romi10". 

You Might Also Like

0 komentárov