Čo by som o sebe nikdy nepovedala?

Tuesday, July 14, 2020

Dobré ránko kamoši. Ani neviem do akej kategórie by som zaradila dnešný článok, ale je to jeden z tých, ktoré ma budú z hľadiska môjho sebarozvoja zaujímať o nejaké to desaťročie. Toto všetko sú veci, ktoré by som o sebe pred desiatimi rokmi nikdy nepovedala a predsa sú mojou prirodzenou súčasťou, veď každý z nás sa časom mení a vyvíja. Preto nikdy nehovorte nikdy.

Nikdy by som nepovedala, že...

...zabehnem viac ako 1km a viete, čo? Chystám sa zabehnúť 10km na nejakom behu hneď ako to dovolia opatrenia. Keď som bola malá, tak som behala rada, ale bola som typ na šprint a nie na vytrvalosť. Ako som dospievala, tak som sa preorientovala na skupinové športy. Nuž a ako starnem, tak beh beriem ako relax. Spôsob ako dobiť energiu, načerpať sily a odreagovať sa. Vždy keď dobehnem, mám pocit ako majster sveta, nech je pre mňa daný beh akokoľvek náročný, vždy sa strašne teším, že som to udýchala a dobehla do cieľa. Nuž a aj keď sa mi to dnes zdá ako nekonečne vzdialená méta, tak možno si raz s mojim drahým zabehnem aj ten maratón.


...sa naučím pracovať na stroji, pliesť či akúkoľvek inú ručnú prácu, ktorej výsledok sa bude dať nosiť a nebodaj poteší aj niekoho iného. Dnes už viem, že keď si niečo zaumienim, tak dokážem čokoľvek. Možno vám to príde ako samozrejmosť, ale mňa týmto spôsobom nevychovávali, a tak duch tejto výchovy stále poletuje nado mnou, keď sa do niečoho väčšieho pustím. Svoje deti vychovávam inak a verím, že pre nich plnenie svojich snov bude o to jednoduchšie. Ale to sa nakoniec dozviem až keď budú dospelí. V každom prípade mám na fotkách top, ktorý je zhmotnením mojich predstáv a verím, že nie je posledný.


...sa naučím nesúdiť druhých ľudí a nehovoriť za každú cenu svoj názor. Verte mi, že toto bolo pre mňa náročné. Bola som drzé dievčisko, ktoré si myslelo, že hovoriť všetko, čo si myslím je strašne úprimné a každý by mal počuť, čo mám na srdci. Toto asi súvisí aj s tým, že mi zopár rokov pribudlo, ale rozhodne už nemám potrebu za každú cenu sa vyjadrovať. Ak sa mi nepáči váš účes a nepýtate sa ma na názor, tak sa to nikdy nedozviete. Ak sa ma predsa spýtate, tak vám poviem pravdu, ale s taktom. Tak, aby sa vás to nedotklo, pretože tak by som to ocenila aj ja, keby som na druhej strane. 


Kožené mules - Reserved // Nohavice - Answear // Top - Granny's // Okuliare - Rayban// Reb's outfit - Granny's

You Might Also Like

0 komentárov