Zahalené v ružovom obláčiku...

Tuesday, October 27, 2020

Ránečko priatelia. Tak a už sme zase v polovici týždňa. Ale ten čas počas lock downu letí, že? Dúfam, že zostávate stále pozitívne naladení, že ste stále zdraví a ak nebodaj nie, tak dúfam, že máte ľahký priebeh a čím skôr budete fit. Update na kváskový chleba u nás - upečených 0, pokusov 0, ale aby som nevyzerala ako absolútny vyvrhel, tak pečieme si aspoň koláče. Takže môžem spokojne vyhlásiť, že trúba nám funguje. I keď sme v núdzovom režime, lebo sa mi raz na mriežke podarilo roztopiť plastový vrchnáčik od misky. To vám je kamoši riadny smrad a nedostanete to dolu ani svätenou vodou, takže aktuálne nemáme v trúbe mriežku. Nič to, dá sa fungovať aj bez nej. A teraz poďme na mini info ohľadne možností nákupov, keď sme takto doma zatvorené, všakže dievčence. 

Krásne kúsky online

Na fotkách so Zuzkou máme na sebe veci prevažne z druhej ruky či našich slovenských tvorcov. Kopu slovenskej tvorby nájdete online aj v drobnestore.sk. Môj sveter od PLETKY ste už mohli vidieť v looku s nohavicami TUTO a dnes som k nemu zvolila šaty, ktoré mám kúpené cez instagram -  Kristína na účte myway.ooo cestuje po svete a na svojich cestách robieva tzv. live shopping - kde vyberá lokálne kúsky z trhov, secondhandov a vintage shopov. Môžete si ich pozrieť v jej storkách, ak sa vám niečo zapáči, tak jej napíšete a po zaplatení vám príde domov balíček. Rovnakú cestu absolvovali aj moje šaty. V ponuke ich mala snáď v každej farbe a mala som problém vybrať si. Ale verím, že som sa rozhodla správne a tieto šaty vynosím do bludu, pokojne aj v zime navrstvené s nejakým poriadnym vlneným svetrom. Jediná nevýhoda je, že som maličká a budem si ich musieť skrátiť, ale nie je to nič, čo by sa nedalo zariadiť. Ak si potrpíte na drahých značkách, čo ja teda nepociťujem, tak si jej účet určite pozrite lebo u nej môžete nájsť aj kabelky drahých značiek ako LV a podobne.
 

Kúsky z druhej ruky

Online funguje aj niekoľko sekáčov o NOSENÉ už hádam písať nemusím, veľa blogerín má na svojich insta účtoch záložky s aktuálnou ponukou, ale nájdete aj špecializované INSTA účty na kúsky z druhej ruky. Pre deti je môj fav určite BRUMLA.sk, nedávno mi prišiel balíček, kde mala Rebs šatičky pre princeznú za 2Eur a Zaky dostal zateplenú košelu a baranicu dokopy za 5Eur tuším. V HMku by ste za toto dali okolo 45Eur, bola som sa tam pozrieť pred lock downom. Pre dospelákov nájdete tipy na sekáče na storkách @platformaudrzatelnosti. Ďalej sa určite oplatí sledovať účet @blogerbazar, tam nájdete aktuálne online bazáre tiež. Zuzka má na sebe šaty z bazáriku od sweetladylollipop, top je z Nosené a kabelka od budúcej svokry. Na krku sa jej blištia perly jej vlastnej značky LukZu. Moja kabelka je Coccinellka k drevenej svadbe od môjho drahého. 


Toľko dnes od nás priatelia. Majte krásny zvyšok týždňa a ak sa nám podarí niekde v extraviláne niečo odfotiť, tak sa tu stretneme aj o týždeň. Nuž a ak nie, tak si pokojne pozrite staršie články. Možno sa pobavíte na mojich kreáciách spred XY rokov.  Za fotky ďakujeme Susy z Butterfly creative.



You Might Also Like

0 komentárov