Rozlúčka so snehom...

Tuesday, March 02, 2021

 Ahojte kamoši. Toto je tuším druhé a hneď aj posledné fotenie so snehom. Som vážne vďačná, že sa nám na chvíľku podarilo dostať z Bratislavy a decká sa mohli vyšantiť u babiny na záhrade. Ako vidíte, tak toho snehu sme mali požehnane. Aby ste si nemysleli, že sme pre kohokoľvek predstavovali akúkoľvek hrozbu, tak z Bratislavy sme odchádzali otestovaní a samozrejme negatívny. Po ceste sme sa zastavovali na miesach, kde sa mohol aj pes aj deti vybehať a kde nie je ani živej duše a raz sme tankovali, ale to bol vlastne vonku iba môj drahý. U babiny sme boli doma a so srnkami, čiže zase žiadne kontakty. Och a ešte v potravinách, zase nie celá rodina, lebo to nemáme ako spôsob socializácie. Testujeme sa každý týždeň a tak sme pred odchodom spať do BA skočili na testovacie miesto do Bardejova, ja som mala pred sebou asi 3 ľudí a môj drahý potom jedného, výsledky nám prišli smskou a samozrejme ako sme očakávali, tak sme boli negatívni. Čo ma ale prekvapilo, že za celú cestu cez komplet celé Slovensko nás nikto nezastavil anekontroloval, akože nesťažujem si, len som mala pocit, že sa hovorilo, že sa to bude diať a nič. V Poprade sme si vyzdvihli hojdačku Spectru od Utukutu z druhej ruky a fijú domov. Inak toto vám domov pre krpcov rozhodne odporúčam, hrajú sa s ňou často odkedy ju máme.

Outfit of the day...

Môj look pozostáva z kúskov, ktoré mám doma už zopár rokov. Tvoria ho šaty z blogerského bazáru v Pražke, pôvodom je to HMko, ale keďže prešlo už nejednými rukami, tak verím, že jeho využitie zjemní aspoň trošku dopad jeho neetickej výroby. Druhým kúskom a pomerne výrazným je bunda z čias mojej lásky k výpredajom v Mangu. Rebs sa páči, tak jej ju zrejme musím odložiť aj keď viem ja, či to bude platiť aj o 10 rokov, tak či onak, tiež nebola vyrobená iba na jednu sezónu. Nuž a moje čižmy prežijú zrejme aj mňa, sú kožené a mám ich zo spolupráce s CCC ShoesandBags. Nejdem sa tváriť chrumkavo, ale ich topánky som si kupovala skôr ako som o blogu vôbec uvažovala a budem si topánky od nich kupovať aj dlho potom ako tento blog prestane existovať. Tak si môžete byť istý, že ak vám tu niečo odporúčam, tak si za tým sakra stojím a nie je to preto, že mi niekto dal niečo zadarmo. Mikinu som sa namotala od MyProtein a mám k nej aj matchy-matchy tepláky.


Čerstvá tridsaťpäťka...

Nuž a vzhľadom na to, že look sme fotili súce ešte minulý týždeň, ale článok ide von až dnes, tak už som 3 dni v klube 35. To už sa začínam vlastne približovať k 40tníčkam a vzďaľovať 30tníčkam, čo? Mala by som si preto robiť vrásky? Nie, nie. Úprimne ďaleko väčšie vrásky mi bude robiť pôrod v dobe Covidovej ako to, či som o rok staršia alebo mladšia. Takže milé moje mamičky, ktoré ste si prešli pôrodm v tejto zvláštnej dobe, dajte mi vedieť, či sa mám na niečo špeciálne pripraviť. Lebo viete ako - ľahšie na cvičisku ako na bojisku. Akože už mám dva pôrody za sebou, ale netuším ako to v nemocniciach pri pôrodoch funguje v tomto zaťažkávajúcom režime a teda rozhodne dúfam, že kým sa nás to bude týkať, tak sa očkovania posunú a veľa preveľa ľudí bude zaočkovaných a nemocnice odbremenené a lekári oddýchnutí. Fingers crossed. Čo sa týka darčeka, ktorí som dala sama sebe, tak ten sme fotili cez víkend, tak ho snáď uvidíte s článkom o týždeň.


Majte sa krásne kamoši.

You Might Also Like

0 komentárov