Šatová sezóna za dverami...

Wednesday, April 14, 2021

 Ahojte kamoši. Neviem, či tieto fotky nie sú až príliš provokačné vzhľadom na prebiehajúce aprílové eňo ňuňo ochladenie, ale zase nebojte, nič netrvá večne. My sme v pondelok zbuchli pieskovisko, aby sme ho už v utorok mohli zakryť. Deti som doň nakoniec pustila, Rebs to vydržala pol hodinku a Zaky si tam pomrzol celých 45 minút. Staval totiž Olymp. Takže sme v tom všetci rovnako. Napriek nepriazni počasia neklesám na duchu a veselo vyťahujem pod šaty jediné tehotenské nohavice, v ktorých to s Ruth ešte dáme a blogo scénu teda podporíme našim lookom pekne navrstvené. 

Najpohodlnejšie oblečenie počas 3. trimestra

Tu sa možno naše názory budú rozchádzať podľa obdobia, v ktorom ste 3.trimester mali vy, ale za mňa sú to šaty. Niekto preferuje obtiahnuté, aby pekne ukázalo bruško, ja sa cítim lepšie v oversized strihoch a keď zafúka, tak to brucho krásne ukáže aj vo voľnejších strihoch. Veď uvidíte, počas fotenia nám duli riadne vetry, trošku som čakala, že si niekto pôjde zaplávať pre klobúk. Som si istá, že Rebs by netrebalo 2x hovoriť, tú musíme pravideľne krotiť s tým, že voda po kolená je v gumákoch strop. Šibalka jedna.

Výber šiat pre budúce mamičky

Prikladám zopár mojich tipov po akých šatách siahnuť, ak ich chcete využiť na maximum. Počas tehotenstva logicky rastie bruško, ak teda chcete obtiahnuté šaty, tak voľte materiál, ktorý je strečujúci a zvládne aj zmeny v oblasti brucha aj pŕs a vráti sa vám neskôr do pôvodného tvaru

Gombíčky v prípade šiat ku krku oceníte po pôrode, keď budete chcieť a môcť svoje bejby pohodlne nakŕmiť. Inak sú skvelé hlboké výstrihy, ak vám to neprekáža, či zavinovacie šaty. Všetky umožňujú ľahký prístup k mliekárni.

Druhou alternatívou je siahnuť po lokálnych značkách, ktoré majú v ponuke aj šaty pre dojčiace mamičky ako napríklad LOVE COLORS.

Krásnou možnosťou, kde sa inšpirovať a podporiť lokálnu tvorbu je aj projekt mojej kamky PREMENY ŽENY, ktorý je celý zameraný na rôzne obdobia v živote ženy. Kúsky v tomto projekte zvládnu prechod od slobodnej a nespútanej ženy, cez obdobie tehotenstva a následne ich využijete aj počas dojčenia. Je dosť možné, že niektoré kúsky z projektu pre vás ešte nafotím.

To je odo mňa na dnes asi všetko, tak sa majte krásne a kým som stále kinderko, tak verím, že ešte zopár postov vám stihnem zbuchnúť.



You Might Also Like

0 komentárov