Support local - Premeny ženy...

Tuesday, May 25, 2021

Čaute kamoši! To, že ma obklopujú šikovné ženy je fakt. Neviem či je to náhoda, ale mám pocit, že každá moja kamoška má nejaké svoje super powers a tie pretavuje do rôznych oblastí života. Od výchovy detí, angažovania sa v komunite, politike, či móde. A dnes to bude práve o Peťke, ktorá bola pre mňa módnou ikonou pre svoj jedinečný vkus už odkedy sme sa spoznali a to už je niekoľko rokov dozadu. Normálne nechápem ako ten čas letí. Som naozaj rada, že svoj pohľad na módu nakoniec pretavila do INSTA účtu @rogue_minimal, kde zdieľa svoje minimalistické looky zamerané na slovenskú tvorbu. To však nie je všetko - popri tehotenstve si povedala, že vytvorí nový projekt s názvom Support local: PREMENY ŽENY a ak ste zvedaví čo všetko sa za ním skrýva, tak to sa dozviete nižšie.

#PREMENYZENY

V spojení s niekoľkými slovenskými dizajnérmi vznikli kúsky, ktoré si užijete rovnako pred obdobím materstva, v tehotenstve a aj po ňom. Hlavnou myšlienkou projektu je spojiť nadčasové minimalistické módne kúsky, ktoré vám zostanú v šatníku a nespadajú čisto do kategórie MAMA resp. KOJO oblečenia.

Citujem Peťu: "Dizajn, ktorý by si ženy obliekli bez ohľadu na to, či sú alebo nie sú matky a stále by sa im páčil a cítili by sa v ňom pohodlne a hlavne krásne. Neviem totiž ako vy, ale ja zo skúsenosti viem, že cítiť sa vo svojom tele dobre robí zázraky a oblečenie tomu vie niekedy naozaj dopomôcť. Takýto odev je zároveň udržateľný, pretože nie je limitovaný obdobím tehotenstva či dojčenia alebo ho ženy naopak nemusia počas spomínaných období odložiť do skrine."
Zdroj: IG @rogue_minimal

Peťka ich prezentovala na sebe v období dojčenia a rôzne krásne ženy ich mali na sebe aj v období tehotenstva, je jasné, že ja som sa tiež veľmi rada zapojila a tak na mne dnes a budúci týždeň uvidíte 2 modely z tejto dizajnérskej kolekcie. Prvým z nich je bunda z dieľne FREIER.o210. Ak sledujete Petru, tak viete, že vďaka vrstveniu sa tento kúsok dá využiť celoročne. Mne ho Peťka dostajlovala s obtiahnutými jednoduchými šatami, ktoré dali výrazne vyniknúť môjmu brušku. Teším sa, že vďaka tomuto projektu mi ostane pamiatka aj na brucho číslo 3, pretože úprimne? Nebyť tohto projektu, tak sa už asi nenakopneme ísť vám pred pôrodom ešte niečo nafotiť. 


Aké kúsky nájdete v kolekcii?

Čo sa týka rôznorodosti materiálov, druhov a štýlov, tak sa máte na čo tešiť. V zásade síce platí, že ide o minimalistické kúsky, ale myslím, že je to vo veľkej časti aj v rukách vás akým spôsobom danému kúsku vdýchnete život. Koniec koncov každá z nás sme jedinečná a máme svoj vlastný rukopis aj čo sa týka obliekania. 
V kolekcii nájdete hneď niekoľko šiat. Maxi šaty z dieľne @mayamay_artdesign, košeľové šaty od návrhára @dendis_official či ľanové šaty od návrhárky @silvia_zrebna. Spomínanú bundu, ktorú mám na sebe od @freier_o210, čí trenchcoat od @_petrakubikova_. Nájdete tu aj béžovú tuniku od @drevenahelena, sivú crop mikinu od @drobne_store či ultra crop top od @kristinaptacin, ktorý uvidíte aj na mne v ďalšom stajlingu už o týždeň. Nuž a pre tie z vás, ktoré sa chcete obliecť od hlavy po päty je tu ľanový komplet od @ninja.retzer, ktorá je pre mňa kráľovnou kimona na Slovensku. A nehovorím to iba pre to, že mám doma kimono set od nej pre seba a ešte aj pánske kimono pre môjho manžela, ktoré mu s obľubou kradnem. 

To je na dnes z nášho RR dua všetko. Nezabudnite mi do komentára dať vedieť ako sa vám tento konkrétny model pozdáva. Na mne, s bruchom či bez brucha, či jednotlivé kúsky poznáte, či ste tento projekt vôbec zachytili a tak..tém na diskusiu je neúrekom. 

Ak vás zaujíma, či sme kvôli fotkám cestovali na safari, tak teda prezradím, že takmer. Hahaha.

Krásny zvyšok týždňa. 


You Might Also Like

0 komentárov