Zábavné leto s Lalalu kids…

Tuesday, June 28, 2022

Ahojte priatelia! Dnešný článok bude venovaný našim najmenším a hráčkam, ktoré nám nedávno pribudli do nášho hracieho kráľovstva. Ak ma sledujete dlhšie, tak viete, že u nás doma to v žiadnom prípade nevyzerá ako v hračkárstve a to máme deti 3. Napriek tomu si myslím, že majú všetko potrebné na zmysluplné hranie a je jedno, či majú chuť na hru osamote alebo s nami. Myslím, že zamyslieť sa nad hračkou, ktorú chcem dieťaťu dať nezaberie až tak veľa času a ja vám dnes dám tip hneď na dve super hračky. Rado sa stalo kamoši.

Radosť na kolesách - kolobežka Micro Sprite

Táto kolobežka v odtieni sapphire blue je stelesnením splneného detského sna. Rebs mala totiž takú tú menšiu verziu s dvomi koliečkami vpredu a veľmi si na narodky želala už veľkáčsku. Poviem vám, že pri nej nemám pocit, že má zatiaľ stále iba 3 roky, neskutočná je to raketa, veď uznajte sami. Výšku riadidiel si viete nastaviť od 64-93 cm, Rebs ich má zatiaľ najnižšie, nosnosť má 100kíl, tak sa vieme odviezť aj spolu, keby už nevládala a teda čo ja oceňujem najviac je fakt, že sa dá ľahko zložiť a vziať do ruky alebo pod kočík. Tuti-fruti pre každú mamku. Toto je vychytávka za 100 bodov. Super je aj stojan, lebo si ju dieťa hneď neotrieska a to mi verte, že sa to bez neho udeje. Takže milé Micro vitaj do rodiny, budeme sa ešte dlho kamošiť.

Kolobežku snov nájdete TU.


Zábava nie len pre chalaňov - dráha Grand Prix

Táto flexibilná dráha nielen parádne vyzerá, ale dá sa postaviť tak doma ako aj vonku. Prispôsobí sa ľahšiemu terénu a užijete si s ňou kopu zábavy. U nás je teraz rozložená takmer každý deň a teda napriek tomu, že si ju vybral Zaky, tak dostáva zabrať od Rebs a Ruru. Máme verziu z 24 kusov a celá drahá ma takmer 4 metre, ale na webe Lalalukids.com nájdete aj ďalšie verzie a jednu naozaj nafulovanú zo 40 kusmi - tá sa volá King of the Road. My sme ju testovali aj na našej hore hliny na dvore a nebáli sme sa použiť aj simuláciu dažďa. Blato sme mali až za ušami, ale hlásim, že diely sme s Rebs vo vani osprchovali a pretreli uterákom a sú ako nové. 

Way to Play je naozaj parádna dráha pre každé dieťa, ktoré miluje jazdu s autíčkami, tak ak máte doma pretekára či pretekárku, tak nezabudnite, že do konca júla platí na e-shope zľava 10% s kódom ROMI10


Dajte mi vedieť aké hračky preferujete vy a či máte doma horu alebo iba zopár? 

Tento článok vznikol v spolupráci s Lalalu kids.



You Might Also Like

0 komentárov