Na obed k Pribinovi...

Thursday, June 08, 2023

Čauko kamoši! Ja viem, že ste už ani neverili, že sem pribudne nový outfitový post, ale ja vás tak rad prekvapím, že dnes tu jeden mám. A veru nie hocijaký, ale v mojom overale, ktorý plánujem prefarbiť na baby pink. Odhodlávam sa na to už hádam pol roka, farba kúpená, práčka pripravená, len mi stále niekto minie soľ. Je to na šľaktrafenie. Akože mám isté obavy, čo z toho vznikne, ale ako sa vraví, keď nevyskúšaš, tak nevieš. Už mi zostáva iba kúpiť poriadnu zásobu soli a pustiť sa do toho a vy si teda ten spomínaný jeansový overal ešte pozrite v jeho pôvodnej verzii - BIELEJ.

Ako sme išli na neskorý obed pod hrad

Nuž tak, obed sme si chceli strihnúť už nejaký ten piatok, veď jesť sa predsa musí, ale pravdou je, že nahánať pri obede 3 deti, prípadne ich presviedčať, aby niečo ochutnali nie je naša predstava idylického obeda, a tak sme to viac odkladali ako plánovali. Jedného dňa sa spojila myšlienka s akciou a my sme teda, hneď potom ako sa Ruth zobudila, vybrali na neskorý obed. Nával pracujúcich ľudí už bol dávno fuč, rovnako ako obedové menu, a preto sme si nemuseli lámať hlavu s rezervačkou. Výber stola bol jednoduchý - jediné miesto, pri ktorom sme videli zopár kníh, farbičky a plyšového vlka. Ten vlk páni moji, to bol game changer. Zožral všetko, čo videl, z brucha mu to potom slečinka vyberala a bol kľud, kým nám priniesli jedlo. Castellum Café má veľmi milú obsluhu a chutné jedlo. Jedálny lístok je rozumný - čo v preklade znamená, že nemá 34 strán. Ruth chutil vývar, mne kačacie prsia, zopár výhrad by som mala, ale bolo nám tam príjemne a gaštanový zákusok bol super, tak nebudem kaziť celkovo fajn dojem.


Outfit jemne mimo komfortnej zóny

Takto, tento overal mám rada, ale neviem, či sa mi na mne úplne hodí konkrétne v tejto kombinácii akú vytvoril spolu s koženými loafers a s kabelkou. Cítila som sa v ňom viac elegantne a už na to asi nie som celkom zvyknutá. Predsa len neustále chodenie v pohodlnom domácom oblečení na mne zanechalo stopy. Keby som si dala Birkeny, tak by som sa asi cítila viac vo svojej koži. Neviem. Drobný doplnok v podobe šatky sa mi páčil, ale boty next time určite v tomto kombe nie.Čo poviete vy? Išli by ste takto niekam, prípadne, čo by ste vymenili, pridali alebo ubrali?

No a ako ste si mohli všimnúť, tak na fotkách som s našou baby Ruthie, lebo samozrejme obehla milého Pribinu jedna-dve a poď ho smerom k hradu. Tak sme sa rozhodli ju zabaviť chôdzou po schodíkoch a takéto kjút fotky vznikli a áno, vidíte dobre, naše dieťa chodieva na mnohých miestach naboso, ale nerobíme z toho vedu. Príde čas, keď si bude vyberať šialené boty, tak zatiaľ nech si užije slobodu. 


Ďakujem vopred za názor milé moje. 

You Might Also Like

0 komentárov