S MamaCupom na výlety...

Sunday, June 11, 2023

Ahojte kamoši. V živote matky sa stretnete s mnohými situáciami, v ktorých si budete trénovať svoju trpezlivosť, ostrovtip a nezlomnosť. Povedzme si úprimne, že každá jedna zaťažkávajúca skúška, ktorou si prejdete sa počtom detí násobí. Jedna z takýchto situácií, s ktorou som bojovala, bolo jedenie čohokoľvek na sedačke. Prisahám, že ma nebaví loviť si omrvinky aj z tých najtajnejších zákutí a o fľakoch ani nehovorím. Ľudia, čo mali na sedačkách prehozy, deky a neviem aké poťahy boli pre mňa mimozemšťania, ale ako sa hovorí NIKDY NEHOVOR NIKDY a stačila jedna detská párty a kopec detských rúk vytretých do béžovej sedačky, aby som svoj postoj zmenila. Prešlo pár rokov a ku mne sa dostal GAME CHANGER v podobe MamaCupu, ktorý mnohé nervy-drásajúce situácie vyriešil.

Predstavujem vám pohár, z ktorého nevypadne ani omrvinka. 

MamaCup na doma

Takže ÓÓÓD TÉÉÉRAZ už deťom nedávam chrumky, ovocie ani žiaden iný finger food k rozprávke v mištičke, pretože po prvé - MÁM RADA SVOJU PRÍČETNOSŤ a po druhé - nechce sa mi toľko prať ten nenávidený a zároveň milovaný poťah na sedačku. Odporúčam mať pre každé dieťa v jeho farbe, lebo teda minimálne naše deti a špeciálne dievčatá sa nerady delia a teda Zakymu je to úprimne jedno. Už ho máme doma na testovanie asi mesiac a ja naozaj iné misky pre najmenšie ani nepoužívam. Jednu mám sústavne naplnenú ovocím a druhú BIO/VEGAN/NO ADDED NONSENSE chrumkami od výmyslu sveta. Žartujem, mám tri deti - pokojne im tam šupnem aj chipsy, len nech sú na chvíľu ticho.



Kde všade využijete  MamaCup?

Okrem spomínanej ochrany nervov v domácnosti vám bude tento pohárik slúžiť na akúkoľvek cestu či výlet. Každý rodič, ktorý sa s deťmi pravideľne presúva v aute mi dá za pravdu, že počet rozsypaných chrumiek v aute sa blíži k nekonečnu, a preto kamoši vám oznamujem, že - TOTO SA VÁM UŽ NESTANE, pretože vy viete, že MamaCup vám zachráni kožu. Nasypte, hoďte dozadu a vychutnajte si pokoj a ticho, kým nezbaštia všetko a potom už len šup zaparkovať a vyložiť dieťa v destinácii alebo doplniť zásoby v najbližšom obchode.


Idete na výlet na bikoch? Výborne, zaveste im pohárik s ovocím na riadidlá a môžete si byť istý, že ich skôr či neskôr dobehnete, keď sa rozhodnú zastaviť a občerstviť počas náročnej jazdy po susedstve. Kamkoľvek ideme vždy sa mi veselo hompáľa na batohu a ja viem, že nebudú krokodílie slzy, keď padne sáčik na zem a vysype sa takmer celý jeho obsah (zákon schválnosti, veď to poznáte). 

Och a najbližšie ich beriem testovať aj ako zábavný program do lietadla, lebo čím lepšie pripravení rodičia, tým pokojnejšia dovolenka. Okrem jedla moja výbava na dovolenku zahŕňa aj nalepovacie knižky, mini panáčikov, farbičky a blok na kreslenie. To je niečo ako balík prežitia pre deti dovolím si tvrdiť, že do 6 rokov, neskôr sa už nevyhneme ani tabletom či mobilom - proste čomukoľvek, kde sa dá pozrieť rozprávka či zahrať nejaká hra.


Ak ste sa dočítali až sem a ešte som vás nepresvedčila, že TOTO chceš, tak pozrite na web v akých krásnych farbách a minimalistickom dizajne sa vyrába a potom už hurá do nakupovania. A keďže viete, že ja teda neobľubujem nakupovanie bez rozumu, tak mi môžete veriť, že ak máte malé deti, tak toto na milión percent využijete. A teda pre pokoj duše každej EKO/BIO/RAW maminy - poháre sú vyrábané v Turecku a sú bez BPA, PVC, EDC, DES a kadečoho iného škodlivého, čo vy viete čo je, ale ja nemám šajn, nájdete všetko na webe moje milé.



You Might Also Like

0 komentárov