Place to go - Botanic garden...

Wednesday, May 03, 2017

Hi folks! I want to begin this post with a family trip inspiration for all people living or visiting Bratislava. If you are looking for a place to go and you have already been to ZOO, it is time do discover the beauty of Botanic garden. Zachary loved it there so much that when we left the door he fell asleap immediatelly. I guess there was nothing left to watch. You will need 3 hours at least and make sure to take a closer look on the greenhouse. You will love it there I promise. I am a huge fan of the vanilla and orchids home.

 April was full of new challenges. I have finally started the 15MINPERDAY challenge and I was supposed to take before and after pictures, but there is not much you could see on the pictures anyway. It is obvious that I am not 90-60-90. In fact I am more like 90-75-92. LOL. Better to say I have used to be as I have lost 2cm from my belly, which is not visible at all but  I might be just hungry. The important thing that I've learnt is that I have found 15minutes for myself and I am planning to keep this practice as long as possible.

 I have also finished the 6ITEMSORLESS challenge and I am sure you are curious if one can live with such a small wardrobe. Let's face it. If you are on a maternity leave and spending most of the time at home, you won't probably need much. I was fine with a pair of jeans - black, 2 basic Tees, biker jacket, .sweat pants&jackets AND my camel coat for the chilly days. I was wearing it for visits, Blogger workshop, shopping. Anywhere. And it really felt refreshing. I was ready in 10 minutes including my basic make up, but there was a time when I wanted to wear a skirt and I did not. So minimalist wardrobe is great - however my advice is to keep a bit more than just 6items.

P.S.1: Make sure to take few family pictures there as some places look really magical and in case you love my Alice in Wonderland like skirt, you will find it here.
P.S.2: Sneakers are must have there, sandals are great ONLY for photos.

Ahojte kamoši! Tento post chcem začať s inšpiráciou na rodinný výlet pre všetkých ľudí, ktorí žijú alebo navštevujú Bratislavu. Ak hľadáte miesto kam ísť a už ste boli v ZOO, tak je na čase objaviť krásu Botanickej záhrady. Zachary to tam miloval až tak, že keď sme vyšli, tak okamžite zaspal. Myslím, že vonku nebolo nič, čo by bolo treba sledovať. Určite budete potrebovať aspoň 3 hodiny a uistite sa, že si pozriete aj skleník. Budete to tam milovať, sľubujem. Som veľký fanúšik domova vanilky a orchideí. 

 Apríl bol plný nových výziev. Konečne sa mi podarilo začať výzvu 15MINDENNE a mala som v pláne aj pred a po fotky, ale nič by ste na nich nevideli. Je zrejmé, že nemám miery 90-60-90. V skutočnosti mám skôr 90-75-92. LOL. Lepšie povedané mala som, pretože som schudla 2 cm z brucha, čo teda vôbec ale vôbec nie je vidieť, takže som možno iba hladná. Dôležitá vec, ktorú som sa naučila je, že som si našla 15 minút denne iba pre seba a rozhodne plánujem túto prax udržať čo najdlhšie. 

 Tiež som dokončila výzvu 6ITEMSORLESS a som si istá, že ste zvedaví, či človek môže žiť spokojne s takým malým šatníkom. Pozrime sa. Ak ste na materskej dovolenke a trávite väčšinu času doma, pravdepodobne nebudete potrebovať veľa vecí. Bola som v pohode s džínsami - čiernymi, 2mi základnými tričkami, biker bundou, teplákmi + mikinou a mojím hnedým kabátom (na tú kosu, čo prišla). Mala som ich na sebe na návštevách, blogerskom workshope, nákupoch. Kdekoľvek. A naozaj to bolo osviežujúce. Bola som pripravená za 10 minút vrátane môjho jednoduchého make-upu, ale boli aj chvíle, keď som si chcela obliecť sukňu a neobliekla si ju. Takže minimalistický šatník je skvelý - ale moja rada znie - nechať si trochu viac než len 6 kúskov.

 P.S.1: Uistite sa, že si spravíte zopár rodinných fotiek, pretože niektoré miesta sú naozaj magické a v prípade, že sa vám páči moja sukňa a.k.a. Alica v krajine zázrakov, tak ju nájdete tu
P.S.2: Bez tenisiek ani na krok, sandálky sú fajn akurát na fotky.

Shop my look:
Skirt - SheIn (Buy here)
Top - F&F (from mom)
Red sandals - H&M (Buy here)
Straw bag - SheIn (Similar)
Sunnies - Parfois (Similar)

You Might Also Like

0 komentárov