How to shop with action plan...

Wednesday, August 10, 2016

Hi all! The weather is not suitable for outfit post, so here I am with NEW IN post and great tip on how to spend less money when shopping in sales. If you are looking for new dress - go to Mohito there are many for 15Eur and less. If you are looking for blouses, crop tops,cullotes or shorts - go to MANGO, if you are looking for the whole male summer outfit - go to H&M. Let's be honest - with a little baby your time for shopping is limited for the time the kid is sleeping. So be prepared and have an action plan:

> SHOPPING CENTER - nearest to your home (Bory mall for me)
> BRANDS - you like the most with male collection as well (for your bf/ hubby)
> IDEA - it is good to know what you want to buy (it was a shiny yellow crossbody bag for me, which of course I did not find)

One more tip - make sure you are listening to announcements in shops.

 Thanks to this we were able to buy whole outfit for my husband for only 15Eur as H&M had special offer for all products in sale, buy 3 and you will get the cheapest one for free (not sure what would David Beckham say because the T-shirt that was originally for 50Eur is now in sale for 5Eur..hahaha)

Shorts -10Eur // T-shirt - 5Eur // Shoes - 5Eur - whole outfit for 15Eur

Čaute! Počasie nie je vhodné na prípravu outfit postu, tak som tu s NEW IN postom a skvelým tipom, ako minúť menej peňazí pri nákupe vo výpredaji. Ak hľadáte nové šaty - choďte do Mohita, majú ich veľa za 15EUR a menej. Ak hľadáte blúzky, crop topy, cullotes alebo šortky - choďte do Manga, ak hľadáte celý mužský letný outfit - choďte do H&M. Úprimne - s malým dieťaťom je váš čas na nákupy obmedzený na dobu, kým dieťa spí. Takže treba byť pripravený a mať akčný plán:

> OBCHOD - čo najbližšie k vášmu domu (pre mňato je Bory mall)
> ZNAČKY -  ktoré máte najradšej a majú aj mužskú kolekciu (pre frajera / manžela)
> PREDSTAVA - je fajn vedieť, čo si chcete kúpiť (ja som chcela žiarivú žltú crossbody kabelku, čo som samozrejme nenašla)

Ešte jeden tip - uistite sa, že počúvate oznámenia v obchodoch.

 Vďaka tomu sa nám podarilo kúpiť celý outfit pre môjho manžela len za 15EUR, keďže H&M mal špeciálnu ponuku na všetky zlacnené kúsky, kúpte 3 a ten najlacnejší máte zadarmo (nie som si istá, čo by David Beckham povedal, pretože tričko, ktoré bola pôvodne za 50EUR je teraz v zľave za 5Eur..hahaha)

 Shirt - H.E. by Mango 12Eur // Dress - Mohito 15Eur // Necklace - Mohito 5Eur // Belt - old // Shorts - Mango 13Eur

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Jéj tie šaty som skúšala a ľutujem že som ich nekúpila ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..no ani nevrav..tiez som isla rozmyslat, ale Zac zacinal plakat, tak som zobrala, co bolo v kabinke a kupila :D

      Delete