Sailor's daugther...

Wednesday, January 25, 2017

Good morning sunshine! I already told you that I prefer to shop alone and mostly online as the time is precious, just kidding, you don't have much free time on maternity leave, BUT. 

But there are days when all you need is your best friend by your side. To enjoy quality free time. Like only girls can. To laugh. A lot. To babble about girly stuff. And to buy crazy accesorries. Just like this cap. It was in sale for 3Eur and we both have it now.

 I have completed my final look with  simple pullover, SheIn silver pleated skirt and my new Ankle boots from Topankovo. I do think that the rope necklace goes well with the sailing theme and this one is from my mom, the only thing I am missing is Norwegian coast.
Dobré ráno slniečko! Už som spomínala, že radšej nakupujem sama a väčšinou online, pretože čas je drahý, robím si srandu, na materskej dovolenke skrátka nemám moc času, ALE.

 Ale sú aj dni, kedy všetko, čo potrebujete, je vaša najlepšia kamoška po vašom boku. Aby ste strávili kvalitný voľný čas. Tak ako to vedia iba dievčatá. Smiať sa. Veľa. Blabotať o dievčenských veciach. A kúpiť si bláznivé doplnky. Ako táto čiapka. Bola vo výpredaji za 3Eurá a už ich máme obe.

 Finálny vzhľad som dokončila s jednoduchým pulóvrom, SheIn striebornou plisovanou sukňou a mojimi novými kotníčkami z Topankova. Myslím si, že lanový náhrdelník sa perfektne hodí k námorníckej téme a tento som dostala od  maminy, jediná vec, ktorá mi chýba, je Nórske pobrežie.


Shop my look:
Ankle boots - Topankovo.sk (Buy here)
Skirt - SheIn (Buy here)
Pullover  - H&M (Buy here)
Cap - H&M (available in Bory Mall - sale)
Bag - Santa Claus
Coat - Reserved (available in Bory Mall)
Sunnies - Parfois (Similar here)


You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ta sukna je bozskaaaa :-O a tie pancusky vyzeraju super pohodlne :-) odkial ich mas? To mas dvoje naraz ci to su hrubsie?

    Majuska

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Majuška, ďakujem krásne. Pančušky sú z Beponu a sú to klasické pančušky, len trošku tmavší odtieň :)

      Delete
  2. Replies
    1. Ahoj Rose, ďakujem pekne, už dlhšie som hľadala čierne kotníčky, v ktorých by sa dalo pohodlne behať aj po tom lade, čo je aktuálne u nás, prípadne tlačiť kočík a ťahať psa a na Topankovo.sk som našla hneď niekoľko, čo mi padli do oka :D

      Delete
  3. Veľmi ti to pristane, ja tiez najradsej nakupujem online, sice skor preto, ze nemam rada vela ludi na jednom mieste :D
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem Lu, tiež mám radšej menej preplnené miesta, ale to sa dá docieliť, aj keď nakupuješ hneď ako otvoria alebo pred záverečnou :D

      Delete