Chase the leopard...

Wednesday, February 01, 2017

Happy February folks! As a part of my new year resolution I will start a body challenge today. I am planning to train 15 minutes a day with my body weight only. 
And why did I decide to do something like this?


Mostly because my baby boy Zachary has started to take swimming lessons and I was forced to wear swimsuit and honestly, the look was not very pleasant. I will take some before-after pictures, so you can actually see if the time was worth spending.

Now to my leopard look. You could see similar coat in my last wishlist (here) and unfortunatelly this one is not mine. I took this leopard for a walk as my friend Adriana (you can see her here) told me that he is desperate to go out as she was out with him 0 times last year and I am an animal lover, so you see.

If you pair it with oversized pullover, simple jeans and this variable backpack/handbag you won't  commit a gaffe.

Šťastní február ľudkovia! Ako súčasť mojich novoročných predsavzatí dnes začínam svoju mesačnú fit výzvu. Mám v pláne trénovať 15 minút denne len s vlastnou váhou. 
A prečo som sa rozhodla ísť do niečoho takého?

 Najmä preto, že môj chlapček Zachary začal chodiť na plávanie a bola som nútená natiahnuť sa do plaviek a úprimne, nebol to zrovna príjemný pohľad. Spravím aj zopár pred-po fotiek, aby ste videli, či to nebola strata času.

Teraz k môjmu leopardiemu looku. Podobný kabát ste mohli vidieť v mojom poslednom wishliste (tu), ale bohužiaľ tento nie je môj. Tohto leoparda som vzala na prechádzku, pretože moja kamka Adriana (môžete ju vidieť tu) mi povedala, že sa chce zúfalo dostať von a ona ho v minulom roku venčila práve 0 krát a ja som milovník zvierat, takže chápete. 

Pokiaľ ho zladíte s obrím pulóvrom, jednoduchými džínsami a variabilným batohom / kabelkou, tak isto nešliapnete vedľa. 

Shop my look:
Leopard coat - F&F (Similar here)
Pullover - H&M (Buy here)
Jeans - H&M (Similar here)
Backpack - Zaful (Buy here)
Ankle boots - Topankovo.sk (Buy here)
Hat - Mango (Buy here)

You Might Also Like

2 komentárov

  1. My leopard is sooo happy he could go out.. thanks you fro taking care of him! :*

    ReplyDelete