In love with bell sleeve tops...

Wednesday, May 17, 2017

Hi guys! This was really an incredible week for me. I have to admit that I do not belong to those people who are planning  everything and are really good at it and not at all to the bloggers that have their articles written and scheduled one month in advance. Preparing new post takes me usually several days. From the selection of the outfit until the final view of the photos on the blog, there is an endless amount of pastries, cakes and cups of tea (meaning wine). I know that this will not help me to get waist like model and lovely slender arms, but this is who I am.

Surprisingly I am writing this post in advance, because while you are reading these lines, I am sunbathing on the beach or discovering the new spots of the island. I did not bother to go with my comp, and since my phone is in repair, I would most likely get a heart attack than a new post on that old crap.

 I have to admit that I love those bell sleeve tops and I am planning to buy one more, but because of my May non-buying challenge, it will not be this month. HAHA.  This one seems to make much less trouble than I thought and I was already in the shopping center about 2x in the first week of May. Anyway if you like my top and have wider shoulders as I do, you should probably order a bigger size as it is dragging me a little even though it does not seem to be small.

 Has anyone other than Peťka joined me in my May challenge?

Čauko kamoši! Toto bol pre mňa skutočne neskutočne rýchly týždeň. Musím sa priznať, že nepatrím k ľuďom, ktorým ide plánovanie na výbornú a už vôbec nie k blogerom, ktorý majú svoje články napísané a rozvrhnuté na mesiac dopredu. Príprava nového postu trvá niekoľko dní. Od výberu outfitu po finálne fotky na blogu sa zje nekonečne veľa pečiva, koláčov a vypije kopa čaju (rozumej vína). Áno viem, že k úzkemu pásu a štíhlym pažiam mi to nepomôže, ale už som raz taká. 

Tento post však prekvapivo píšem v predstihu, pretože keď ho budete čítať, tak sa budem spokojne vyvaľovať na pláži prípadne objavovať nové zákutia ostrova. Zaprisahala som sa totižto nebrať so sebou počítač a keďže telefón mám v oprave, tak na tej starej hrči by som skôr prišla o nervy ako niečo postla. 

Musím sa priznať, že topy so zvonovými rukávmi mi učarovali a rozhodne si mienim zadovážiť ešte nejaký, ale vzhľadom na moju májovú nenakupovaciu výzvu, isto to nebude tento mesiac. HAHA. Inak priznám sa, že nenakupovať mi robí oveľa menšie problémy ako som si myslela a to som už bola v nákupnom centre asi 2x. Ak sa Vám môj top páči a tiež máte širšie ramená, tak odporúčam objednať si o číslo väčšie. Mám totiž pocit, že ma trochu ťahá. 

Zapojil sa ešte niekto okrem Peťky do mojej májovej výzvy?

 Shop my look:
Bell sleeve top - Romwe (Buy here)
Jeans - Pull&Bear (Similar)
Wedges - Zara (Similar)
Bag - Uashmama (Similar)
Straw hat - Zara (Similar)
Sunnies -C&A (Similar)







You Might Also Like

6 komentárov

  1. Já jsem si takovou výzvou prošla minulý měsíc a taky jsem to zvládla docela v pohodě :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..šikula, ja som už mala na mále na dovolenke, ale zvládla som to a nekúpila si nič na oblečenie, doniesla som si iba mydielko a dve pohladnice od Bennássara :D :D

      Delete
  2. Krásna blúzka *__* Ja si strašne ulietavam na takýchto rukávoch, keď som bola dieťa a chcela som byť módnou návrhárkou, všetky moje tričká mali bell sleeves :DD Niektoré až trošku prehrotené, také po zem :DDD

    www.nasklee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..ale vidíš..aspoň vieš, že móda ti je súdená a aj návrhári konečne prišli s tým, čo si už dávno vymyslela, len im to chvíľku trvalo..ale my im to odpustíme :-*

      Delete
  3. úú košeľa vyzerá mega :)

    ReplyDelete